Megtámadták az ellenzéki képviselőjelöltet Pesterzsébeten


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Ullmann Mónika, Pesterzsébet jobbikos képviselőjelöltje este a vasútállomás felé indult, amikor a Kossuth Lajos utca egyik sarkán, egy sötét szakaszon megtámadták.

Egy fiatal férfi a vállára vetett táskát rántotta le róla, de ő ellenállt, és lapockán ütötte támadóját, aki ezután eltűnt a környékbeli utcákban – írta meg az Alfahír.

A képviselőjelölt a portálnak elmondta, hogy a kézfején könnyebb sérülést szerzett, feljelentést ugyanakkor nem tesz, mivel nagyon rossz tapasztalatai vannak a rendőrség bűnfelderítési gyakorlata kapcsán.Hozzátette, a lányát nemrég fényes nappal rabolták ki, és hiába tettek feljelentést, annak sem lett eredménye.

Bencsik Jánost, a pesterzsébeti Jobbik elnök az esettel kapcsolatban elmondta, Pesterzsébeten gyakorlatilag megszűnt a közbiztonság.

Szerinte a legtöbb problémát az utóbbi években betelepült családok jelentik, akik egyes városrészeket szó szerint rettegésben tartanak, a városvezetés pedig szemmel láthatóan tehetetlen.

A Jobbik megerősített járőrszolgálatot, több térfigyelő kamerát, összehangoltabb polgárőri és rendőri akciókat, valamint határozottabb hatósági fellépést követel a garázda elemekkel szemben


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük