Forrás: Farkasházy Tivadar facebook oldala
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Tisztelt győri választópolgárok!

Nem mondok le! Én egy családapa vagyok, rajta van az óriásplakátomon. És a családom is kitart mellettem, jóban, rosszban. Most inkább rosszban.

Azt hordták össze ellenem, hogy tavaly Pünkösdkor hátulról egy uniós nyertest. Aki a pályázatában azt írta, hogy komplex szolgáltatást nyújt és igyekszik a kedves vevőt mindenben kielégíteni.

Holott én csak egy szenior tornászbajnokságra készültem vele. Valami katamaránon, ami kétmillió egy hétre? Ugyan már!

Én fizettem az utat, biciklin mentem az Adriáig, többször csengettem, biztos emlékeznek rá, amerre tekertem. Nem a másfélmilliós nőt, a biciklit!

És végig Pünkösd szent ünnepére gondoltam közben. Az egy összevágott 12 másodperces felvétel, csak vágatlannak tűnik és több éve történt.

Tessék megnézni, sehol sincs a repülőtéri videón, hogy felszálltunk. Épp akkor rongálódott meg. A Facebookon sincs már a hölgy átlátszó fürdőruciban, a tavaly májusi dátuma meg bizonyára tévedés. És ha nem, a másfél az már több év, nem?

Meg hogy a fiam egy bedőlt cégtől havi egymilliót három éve. És a levonások? Komoly munkát végez, ő szokta megszámolni, megvan-e még a két haverom két repülőgépe. És a kaszinóit is ő számolja.

Meg hogy az Audi logisztikai központja szántóföld volt és a győri hatóságok soron kívül átminősítették az ügyvéd úrnak, aki a himbilimbijével tesz-vesz mellettem. Semmi közünk hozzá, az egy luxemburgi offshore cégé lett.

Jó, hogy nem én vagyok a Luxemburg grófja! A G7 szerint 4-5 milliárdot hozott? Tessék bizonyítani, ha egy forinttal is kevesebb, akkor perelek. Illetve az, akié volt. Honnan tudta meg, hogy azt nézte ki az Audi? Jó szeme volt!

Hogy évi 250 milliót vesznek ki? Bárki kivehet a számlájáról, ha van rajta pénz! A másik himbilimbis meg négyszeres áron nyerte meg a győri gyereketetési pályázatot, ami alkalmanként 3600 forint?

De hát diákolimpikonok voltak, azoknak sokat kell enni, hogy okosak maradjanak! 229 millió volt a vesztes pályázat?

De a nyertes 1,196 milliárdról levette 896 millióra! Dehogy rendezünk szexolimpiát, az elírás, stekszolimpiára pályázunk! Dehogy mondok le!

Addig nyújtom, amíg lehet. Majd hétfőn! És akkor egy másik fideszest választhatnak meg. Így kapok egérutat.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: