Válságos állapotban szállították kórházba a pártelnököt


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Rendkívüli közleményben tudatta pártja, hogy az elnököt válságos állapotban szállították kórházba.

A hazai politikai gurmék körében nem cseng ismeretlenül a Haza Pártja elnevezés, mint ahogy annak elnökének neve Kásler Árpádé sem.Eredetileg a devizahitelesek kilakoltatása ellen szerveződött Haza Nem Eladó Mozgalom nőtte ki magát párttá és bár érdemi támogatottságot nem tudott szerezni a párt, üde színfoltja a magyar politikának.

Alig 3 napja jelent meg a közlemény, melyben Kásler utlimátumot adott a kormánynak.

A Magyar Hang beszámolója szerint ultimátumot intézett a kormányhoz a becsapott devizahitelesek ügyében Kásler Árpád, aki már régóta küzd a kifosztott emberek érdekeiért.

A Hazapartja.hu oldalon megjelent „72 órás ultimátum a magyar kormányhoz Kásler Árpádtól” című közlemény szerint amennyiben október 10-én reggel nyolc óráig nem állítja le a kormány a devizahiteles ügyekben indított végrehajtásokat, és nem állít vizsgálóbizottságot az okozott károk felmérésére és a kártérítések megkezdésére, akkor Kásler lépni fog.
Információink szerint Kásler jelenleg is kórházi kezelés alatt áll, állapota súlyos.


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük