Katasztrófális tényadat! A DK szerint olyan brutális drágulás jön, amilyet még nem láttunk soha


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Néhány éve még kedvenc kampánytémája volt a Fidesznek, most viszont a jelek szerint olyan brutális drágulás jön, amilyenre még nem volt példa.

A Demokratikus Koalíció sajtószolgálata szerint  Tovább folytatódik a sertéshús drágulása, az ára esetenként már meghaladhatja a marhahús árát. – írja a DK.Ami döbbenetes, főleg ha megnézzük, hogy Orbánék néhány éve még a sertéshús áfájának csökkentésével kampányoltak. Áfacsökkentés ide vagy oda, egyes sertéshús fajták konkrétabban drágábbak lesznek a mara hús áránál.

Akik járnak napi szinten vásrolni, tudják, mit jelent mindenz a havi konyhapénz tekintetében.

A Demokratikus Koalíció szerint a kormánynak kellene beavatkoznia, hogy megállítsa a drágulást.

A párt úgy fogalmaz: mi, európai magyarok a fideszes politikusokkal ellentétben tisztában vagyunk azzal, hogy az emberek nem csak a kampánykrumplit szeretnék enni.

A folyamatos drágulás és az egyre rosszabb forintárfolyam miatt egyre nehezebben élnek a magyarok, ez ellen pedig kötelességünk azonnal cselekedni – ezért támogatjuk az euró bevezetését Magyarországon!

Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük