Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Nagyon nagy a baj.

Győrben idul a Fidesz színeiben az a polgármesterjelölt, akinek az ominózus lányos botránya keletkezett a jachton. A kiszivárgott képek szinte mindenhová eljutottak a “keresztény-konzervatív” politikusról.

Mégis úgy néz ki, hogy a botrány ellenére megtarthatja a polgármesteri székét, ugyanis a Jobbik helyi képviselői kiugrottak az ellenzéki szövetségből.

Gyakorlatilag az ellenzéki képviselőjelöltek negyede visszalép a helyi Jobbik döntése alapján.

A Mérce információi szerint az összefogás otthagyását „hónapok óta tervezettnek” nevezi Fodor a posztban, illetve azt állítja, hogy nincs köze a fideszes polgármesterről, Borkai Zsoltról a napokban megjelent kompromittáló anyagokhoz, amelyeket egyébként „a DK országos pártközpontja által megrendeltnek” nevez.

Fodor szerint a győri Jobbik csak azért ment bele eddig is az együttműködésbe, mert tervük szerint „így a nemzetellenes baloldali pártok nem tudnak külön-külön frakciót alakítani az új közgyűlésben”.

Lépésükkel szerinte

„az ellenzéki moslékszövetség elveszítette a képviselőjelöltjeinek negyedét, és a minimális győzelmi esélyeit is.”

[…]”Értelmes magyar ember nem támogathatja a gyurcsányista erők megerősödését sem Győrben, sem országosan. Úgy gondoljuk, hogy a magánéleti botrányba keveredett Borkai Zsoltot leváltani a teljesen alkalmatlan Glázer Tímeára és a gyomorforgató módon kampányoló bandájára, semmit sem javítana a város helyzetén,”

-írja.

Fodor írását azzal zárja, hogy a „Jobbik Győri Alapszervezete csak olyan elnökséget tud támogatni a párt novemberi országos tisztújításán, amely kommunisták nélkül, a jobboldalon kívánja leváltani a korrupt Fideszt. A többiek pedig nyugodtan lépjenek át a DK-ba, ott majd naphosszat lehet csókolgatni Vadai Ágnest, vagy lerészegedni a szemkilövető Gyurcsány Ferenccel.”

Reagált a Jobbik Országos központja

„A Jobbik Magyarországért Mozgalom határozottan elítéli, hogy 4 tagja visszalépett a közös ellenzéki képviselőjelöltségtől Győrben. Az országos elnökség ma reggeli döntése alapján a győri alapszervezet működése felfüggesztésre került, a négy visszalépő képviselőjelölt összes párton belüli tisztségéből visszahívásra került és etikai eljárás indult velük szemben.

Azokon a településeken, ahol a jobbikos tagság az ellenzéki együttműködésben való indulás mellett döntött, a Jobbik továbbra is tartja magát a megállapodásokhoz, így Győrben is arra kéri szimpatizánsait, hogy az ellenzéki együttműködés jelöltjeit támogassák az október 13-ai választáson.”


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: