Döbbenetes milyen messzire nyúlnak a fideszes kezek, ha ingatlanmutyi a tét


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Ha a Fidesz helytartói maradnak, akkor kiárusítják a városok maradék vagyonát is
A budapesti fideszes polgármestereknek már papírjuk is van arról, hogy áron alul adják el az önkormányzati lakásokat. Most már csak a felelősséget kellene vállalniuk azért, hogy a kerületeteket súlyos milliókkal megkárosítva elherdálják az önkormányzati vagyont.

Azonban nemcsak az eladásokkal okoznak kárt a saját kerületüknek, hanem a bérbeadásokkal is, hiszen a budai várnegyedben rengeteg fideszes politikus, miniszter, Fidesz-közeli üzletember potom áron bérel ingatlant a fideszes önkormányzattól. Mindezt az ingatlanárak szempontjából, Budapest legdrágább kerületében. Olyan alacsony bérleti díjakat fizetnek, amiről a legtöbb budapesti még álmodni sem mer.

A fideszes ingatlanmutyi azonban nem csak Budapestet érinti. Szolnokon például, miközben több százan várnak arra, hogy önkormányzati lakáshoz juthassanak, addig a fideszes városvezetés nyomott áron eladja a város ingatlanjait a haverjainak, akik aztán már piaci áron értékesítik azokat.Az MSZP szerint az a vezető, aki képes megkárosítani a városát, kerületét és annak lakóit, az erkölcsileg és politikailag is megbukott, és vállalnia kell tetteinek a következményeit.

Október 13-án azonban elzavarhatjuk a Fidesz helytartóit, akik folyamatosan a saját városuk és annak lakóinak ellenében tevékenykednek, és véget vethetünk a városi tulajdonok elherdálásának és a nyerészkedésnek.

MSZP


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük