Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ha a Fidesz helytartói maradnak, akkor kiárusítják a városok maradék vagyonát is
A budapesti fideszes polgármestereknek már papírjuk is van arról, hogy áron alul adják el az önkormányzati lakásokat. Most már csak a felelősséget kellene vállalniuk azért, hogy a kerületeteket súlyos milliókkal megkárosítva elherdálják az önkormányzati vagyont.

Azonban nemcsak az eladásokkal okoznak kárt a saját kerületüknek, hanem a bérbeadásokkal is, hiszen a budai várnegyedben rengeteg fideszes politikus, miniszter, Fidesz-közeli üzletember potom áron bérel ingatlant a fideszes önkormányzattól. Mindezt az ingatlanárak szempontjából, Budapest legdrágább kerületében. Olyan alacsony bérleti díjakat fizetnek, amiről a legtöbb budapesti még álmodni sem mer.

A fideszes ingatlanmutyi azonban nem csak Budapestet érinti. Szolnokon például, miközben több százan várnak arra, hogy önkormányzati lakáshoz juthassanak, addig a fideszes városvezetés nyomott áron eladja a város ingatlanjait a haverjainak, akik aztán már piaci áron értékesítik azokat.

Az MSZP szerint az a vezető, aki képes megkárosítani a városát, kerületét és annak lakóit, az erkölcsileg és politikailag is megbukott, és vállalnia kell tetteinek a következményeit.

Október 13-án azonban elzavarhatjuk a Fidesz helytartóit, akik folyamatosan a saját városuk és annak lakóinak ellenében tevékenykednek, és véget vethetünk a városi tulajdonok elherdálásának és a nyerészkedésnek.

MSZP


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: