Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A mai napon letiltották a Facebook-ról Gábor György vallásfilozófust, egyetemi tanárt

Figyelem barátaim! A mai napon letiltották a Facebook-ról Gábor György vallásfilozófust, egyetemi tanárt, anélkül, hogy ennek okáról neki bármi magyarázattal szolgáltak volna. Nevetséges 3 napra fosztották meg a szólásszabadság jogától, a publikálás lehetőségétől. Ez a rövid időtartam azt is jelenti, hogy valódi, jogszerű okot nem találtak a letiltására.

Talán a kormány megbízásából, talán egyenesen Semjén elvtárs utasítására, – ezt nem tudjuk, – és csakis a magyar fb directory felülről való irányításával történt, történhetett a dolog. Nemzetközi szintre nem jutott el az ügy, ugyanis akkor az egész felfüggesztést kivizsgálták volna és nyilvánvalóan nem találták volna indokoltnak. Gábor György utolsó posztja a vallási szabadságról szólt. Valaki találva érezte magát. Vagy csak egyszerűen jönnek az önkormányzati választások és a hatalomra veszélyes gondolkodókat valahogyan ki kell vonni a forgalomból.

Magyarország jogállam, ugye? Sajtó és szólásszabadság van, igaz? “Aki ezt megkérdőjelezi, az pedig a becsületünkbe gázol”, – ahogy a miniszterelnök ezt finn kollégájának, mint apa a hülye gyerekének elmagyarázta pár napja…Valóban? Hát akkor legyen így! Most gázoljunk bele ebbe a nemlétező becsületbe! Mert jogtalanság történt, megint, éspedig úgy, hogy ez mindenkit érint, még ha nem is tudja! – Osszátok a posztot, kérlek benneteket és ha bárkinek bármi jó ötlete van, hogyan lehetne panaszt tenni, jogorvoslatot kérni, szélesebb körben nyilvánossá tenni azt, ami történt ma is, ne tartsa magában! Segítsetek!

Molnár Krisztina

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: