Sokkoló és brutális videófelvétel: Saját diákjai bántalmaztak egy tanárt a budapesti középiskolában


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Sajnos eljutottunk oda, hogy a diákok kezet emelhetnek a tanárokra.

Beszáljünk világosan: Az teljesen rendben van, hogy a körmösök ideje lejárt, az viszont nem járja, hogy a tanárok kezéből minden fegyelmezési eszközt kivettek.

Néhány napja volt országos sajtóbotrány abból, hogy egy tanár arra ítélte diákját, hogy 50 szer le kellett írnia, hogy “nem etetem az osztálytársamat” azután, hogy a diák egy kanalat nyomott az iskola ebédlőjében társa szájába.Azonnal beintult a siránkozás, hogy “rossz időket idéz” ez a brutális intézkedés, vagyis hogy egy diáknak az volt a büntetése, hogy irnia kellett.

Nem szeretnénk azt a világot, amikor a tanár fa vonalzóval körmöst osztogat, mint ahogyan a kukoricán való térdeplés sem járja, de az sem, hogy minden fegyelmezési eszközt kicsavarunk a pedagógusok kezéből.

Az alábbi videófelétel egy budapesti középiskolában készült, ahol saját diákjai lökdösik és dulakodnak tanárukkal, aki mindvégig tartózkodik mindenfajta “viszontálasztól”.


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük