Orbán Viktor és Tarlós István - Fotó: Hírhugó
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ahhoz vajon mit szól Tarlós István, hogy a pártja, a Fidesz annyira tönkretette az egészségügyi ellátást, hogy már Budapesten sem érnek ki a mentők egy órán belül a betegekhez – írja legutóbbi közleményében az MSZP.

Ez a tény is csak alátámasztja azt a statisztikát, amely szerint 10-ből 8 haláleset megelőzhető lenne, ha a betegek időben kapnának megfelelő ellátást.

Budapesten válságos helyzetben van az egészségügy, Tarlós István pedig, mint ahogy azt elvárják tőle, Orbán bábjaként csendben végig nézi, hogy hogyan kerülnek napról napra egyre kiszolgáltatottabb helyzetbe a budapestiek.

Ennyit hozott a budapestieknek Tarlós nagy barátsága Orbánnal: egy óra alatt érnek ki a mentők a sérültekhez.

A jelenlegi főpolgármester pedig ezzel a bensőséges kapcsolattal kampányol, így mindenki számára világos lehet, hogy Tarlósnak mindig Orbán lesz az első és nem Budapest.

Hogyan lehet az, hogy a kormánynak van évente 75 milliárdja propagandára, van 82 milliárdja luxusautók beszerzésére, vannak 100 milliárdjai stadionokra, de annak megoldására már nincs pénze, hogy a mentők ne csak egy óra múlva érjenek ki a sérültekhez.

Az MSZP szerint nem lehet semmi sem fontosabb az emberi életnél, ezért követeljük az egészségügyi költségvetés megemelését, és a mentősök tragikus helyzetének azonnali rendezését.

2019. október 13-án többek között azért kell elmennünk szavazni, hogy ennek a követelésünknek nyomatékot adjunk, és jelezzük Tarlós István pártjának, a Fidesznek, eddig és ne tovább!


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: