Karácsony Gergely főpolgármesterjelölt MSZP-P - Fotó: KG közösségi oldala
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Erre a fordulatra soha sem gondoltunk volna.

Megvan az a történet, hogy Karácsony Gergelyt és a Párbeszéd elnökségét a jelek szerint titkosszolgálati módszerekkel halgathatták le? És ha azt mondom, hogy mindezek után az ellenzék ellen fog Polt Péter ügyészsége nyomozást indítani elhiszi?

Sajnos el fogja hinni azonnal és nem csak azért, mert így van, hanem mert ismerjük a magyar viszonyokat.

Kényszerítés bűntette miatt elrendelte a nyomozást a Karácsony Gergely-féle hangfelvétel ügyében a Központi Nyomozó Főügyészség (KNYF) alárendeltségében működő Budapesti Regionális Nyomozó Ügyészség – közölte a Pesti Srácok megkeresésére a főügyészség helyettes szóvivője, Kovács Katalin.

Az ügyben azután történt feljelentés, hogy Várnai László a CivilZugló Egyesület képviselője egy nyilvános Facebook-posztban arról írt, hogy Tóth Csaba, az MSZP zuglói elnöke többször megfenyegette Karácsony Gergelyt és családját.

“Gergő nekem is többször emlegette, hogy Tóthék megfenyegették, az ominózus “tudjuk melyik óvodába jár a gyereked”-et emlegette többször is.

Engem, minket is többször, megfenyegetett Tóth valamelyik embere, úgyhogy sosem kételkedtem Gergő állításában.

Gergő az elmúlt években kifejezetten tartott Tóthtól, ezért engedett át minden általa is jól ismert korrupciós ügyet, ingatlan eladást, közbeszerzést, parkolást és hallgatott róluk akár a sír. Szó nem volt nyilvánosságról.

Az elásnak Zuglóban kifejezés sem valami költői metafora, ha visszagondoltok a Pécset elítélt védőemberükre Gottira, az MMM harcos fenyegetéseire, és ott van Sápi Attila MSZP-s képviselő három évvel ezelőtti nyomtalan eltűnése.

A képviselő Tóth bizalmi embereként tudott eleget ahhoz, hogy érdemes legyen inkább elásni, mintsem hogy beszéljen.

Én a 2017-es időközi kampánybéli húzásai után mondtam, hogy a zuglói MSZP maffiaszerűen működik.

De ugyanezt mondta Barta LMP, Juhász Péter Együttös politikus is – tán nem véletlenül. És hát érdemes visszanézni Tóth Csaba Vas megyei és zuglói elnökké választása körüli ügyeket is.

És ezekre az emberekkel akarják leváltani a Fideszt….” -írta Várnai a Facebook bejegyzésében.

A portál tájékoztatása szerint a BRFK sajtóosztálya azt közölte velük, hogy a feljelentést a kizárólagos hatáskörrel rendelkező Központi Nyomozó Főügyészségnek (KNYF) küldték meg.

Ennek oka az , hogy a feljelentésben megemlített Tóth Csaba MSZP-s országgyűlési képviselő, mentelmi joga van, ha pedig indul eljárás, ellene csak a KNYF nyomozhat.

A kényszerítés bűntette miatt ismeretlen tettes ellen rendeltek el nyomozást.

BalraMagyar/atv.hu/pestisracok.hu


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: