Nem hittük, hogy lehet, de nekik sikerült: a Fidesz krumpliosztással szúrta magát t@kön Ferencvárosban


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  • 526

A formál logika szabályai szerint lehetetlen, de a Fidesznek még ez is sikerült. Persze nem akármilyen fideszesnek kell lenni ahhoz, hogy valaki egy krupliosztásból rosszul jöjjön ki.

Már pedig ez a helyzet Budapest IX. kerületében. Valahogy ebben a kampányban a legnagyobb hangsúlyt a kormánypártok nem az eredményeik bemutatására fektetik, hanem a krupliosztásra, ami több szempontból is nevetséges.Egyrészt ennyire lenézik a választókat, hogy komolyan azt feltételezik, hogy 2 kiló krumplival meg lehet akadályozni a változást, másrészt egy hatalmas beismerése annak, hogy mit műveltek az országgal 9 év alatt.

Az van, hogy annyira gyengén kormányoztak a Fideszék – szemben a kormánypropagnadával – hogy sokak számára valóban nehézséget okoz az alapvető élelmiszerek megvásárlása a gyógyszerek és a rezsi kifizetése után.

A kolompérosztással tehát a Fidesz a saját alkalmatlanságát ismeri el minden pillanatban.

De vissza Ferencvároshoz, ahol a jelek szerint a krumpli mindenek felett. Úgy tűnik a Fidesz Ferencvárosi Szervezetének nem sikerült azt az elemi illemszabályt betartani, hogy ha egy társasház kér valamit azt betartsák:
Jól látható a társasház határozott kérése, hogy semilyen hirdetményt vagy ragaszt ne helyezzenek el az üvegen. De olyan fontos közérdek, mint a kruplivásár nyílván fontosabb, mint a lakók kérése.

Nos azt gondolom, hogy ezt a fajta pofátlan tempót díjazni fogják ennek a háznak a lakói és Ferencváros választópolgárai.Tégy a kormánypropaganda ellen:
  • 526
  • 526
    Shares

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük