Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A formál logika szabályai szerint lehetetlen, de a Fidesznek még ez is sikerült. Persze nem akármilyen fideszesnek kell lenni ahhoz, hogy valaki egy krupliosztásból rosszul jöjjön ki.

Már pedig ez a helyzet Budapest IX. kerületében. Valahogy ebben a kampányban a legnagyobb hangsúlyt a kormánypártok nem az eredményeik bemutatására fektetik, hanem a krupliosztásra, ami több szempontból is nevetséges.

Egyrészt ennyire lenézik a választókat, hogy komolyan azt feltételezik, hogy 2 kiló krumplival meg lehet akadályozni a változást, másrészt egy hatalmas beismerése annak, hogy mit műveltek az országgal 9 év alatt.

Az van, hogy annyira gyengén kormányoztak a Fideszék – szemben a kormánypropagnadával – hogy sokak számára valóban nehézséget okoz az alapvető élelmiszerek megvásárlása a gyógyszerek és a rezsi kifizetése után.

A kolompérosztással tehát a Fidesz a saját alkalmatlanságát ismeri el minden pillanatban.

De vissza Ferencvároshoz, ahol a jelek szerint a krumpli mindenek felett. Úgy tűnik a Fidesz Ferencvárosi Szervezetének nem sikerült azt az elemi illemszabályt betartani, hogy ha egy társasház kér valamit azt betartsák:

Jól látható a társasház határozott kérése, hogy semilyen hirdetményt vagy ragaszt ne helyezzenek el az üvegen. De olyan fontos közérdek, mint a kruplivásár nyílván fontosabb, mint a lakók kérése.

Nos azt gondolom, hogy ezt a fajta pofátlan tempót díjazni fogják ennek a háznak a lakói és Ferencváros választópolgárai.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: