Ennél undorítóbb kampányfogást még nem láttak, a Fidesznek semmi se szent – Ez önnél is kiüti a biztosítékot


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Feljelentést tesz a DK, mert elképesztően gusztustalanul kampányol a Fidesz a XVI. kerületben. Ez önnél is kiüti a biztosítékotA választási bizottsághoz fordulunk, mert óvodásokkal kampányolt a XVI. kerületi polgármester -kezdi közleményét a DK.
Felháborító, hogy óvodásokat használ a kampányához a XVI. kerületi polgármester. Kovács Péter egészen véletlenül tegnap, az önkormányzati választási kampány finisében vett részt a régóta tervezett Kertvárosi Tanyaudvar átadásán. Külön aggályos kérdés, hogy az óvodások szülei tudtak-e róla, s beleegyeztek-e abba, hogy gyerekeiket kampánycélra használják.

Az önkormányzat nem is titkolja a gyerekek felhasználását, a Facebook-oldalukon így kommentálták a kampányeseményt: “A Tanyaudvart a XVI. kerületi óvodások is felavatták, egy rövid műsorral és ajándékkal kedveskedtek a résztvevőknek. A megnyitón dr. Szeneczey Balázs főpolgármester-helyettes és Kovács Péter polgármester közös faültetéssel tették emlékezetesebbé ezt a napsütéses októberi napot.”

Mivel gyerekeknek semmi keresnivalójuk kampányeseményeken, a XVI. kerület közös ellenzéki polgármesterjelöltje, Nemes Gábor a választási bizottsághoz fordul az ügyben.Az eseményről készült képek az alábbi linken tekinthetőek meg.

DK Sajtóiroda

Forrás: MTI OS / DK

 

Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük