Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Feljelentést tesz a DK, mert elképesztően gusztustalanul kampányol a Fidesz a XVI. kerületben. Ez önnél is kiüti a biztosítékotA választási bizottsághoz fordulunk, mert óvodásokkal kampányolt a XVI. kerületi polgármester -kezdi közleményét a DK.
Felháborító, hogy óvodásokat használ a kampányához a XVI. kerületi polgármester. Kovács Péter egészen véletlenül tegnap, az önkormányzati választási kampány finisében vett részt a régóta tervezett Kertvárosi Tanyaudvar átadásán. Külön aggályos kérdés, hogy az óvodások szülei tudtak-e róla, s beleegyeztek-e abba, hogy gyerekeiket kampánycélra használják.

Az önkormányzat nem is titkolja a gyerekek felhasználását, a Facebook-oldalukon így kommentálták a kampányeseményt: “A Tanyaudvart a XVI. kerületi óvodások is felavatták, egy rövid műsorral és ajándékkal kedveskedtek a résztvevőknek. A megnyitón dr. Szeneczey Balázs főpolgármester-helyettes és Kovács Péter polgármester közös faültetéssel tették emlékezetesebbé ezt a napsütéses októberi napot.”

Mivel gyerekeknek semmi keresnivalójuk kampányeseményeken, a XVI. kerület közös ellenzéki polgármesterjelöltje, Nemes Gábor a választási bizottsághoz fordul az ügyben.

Az eseményről készült képek az alábbi linken tekinthetőek meg.

DK Sajtóiroda

Forrás: MTI OS / DK

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: