Bréking! Kiszivárgott a Fidesz “öszödi” beszéde – Ebbe bukik bele Orbán?


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Az Egri Ügyek birtokába került egy titokban rögzített hangfelvétel, ami a 2018-as országgyűlési választások utáni időszakban készült.

Az újabb kétharmados Fidesz-győzelem után Oroján Sándor, az egri Fidesz-szervezet ügyvezető alelnöke tartott előadást arról, hogyan működik a Nemzeti Együttműködés Rendszere, vagyis a NER.

Oroján – Nyitrai Zsolt fideszes parlamenti képviselő bizalmasa – október 13-án a Fidesz jelöltjeként indul az önkormányzati képviselőségért Egerben, és az Egri Ügyek információi szerint ő irányítja a kormánypárt térségi kampányát is.



A felvételen a környék önkormányzati vezetőit egy konkrét tiszafüredi ügyből kiindulva oktatta ki arra, hogyan kell értelmezni egy fideszesnek a politikát. Az üzenet az, hogy valaki vagy idomul a rendszerhez, vagy átkerül az árok túloldalára, és akkor sem önkormányzati funkciót, sem más gazdasági megbízatást nem kaphat.

Mindenkinek helye van ebben a rendszerben, de politikailag minket támadni nem szabad. Mert abban a pillanatban ellenséggé válik.

Oroján teljes nyíltsággal hangoztatja a Kádár-korszak elvárásaihoz hasonló álláspontját: csak olyanoknak juthat szerep a közéletben, akik a Párttal minden körülmények között egyetértenek, és követik az utasításokat.

“A kétpólusú politizálásnak vége van. Tehát ez ami per pillanat az országban történik, ez tényleg a NER-nek az építése és a kiterjesztése a teljes országra. Szeretnénk az árkokat betemetni, akit lehet, áthúzni erre az oldalra, mindenkit, aki idomul. Vannak lehetőségek pozíciókat adni. Meg kell mondanom, Kóka János kiválóan üzletel egyébként a Magyar Nemzeti Kereskedőházzal, de nem politizál.”

A helyi politikus eszmefuttatása összecseng Orbán Viktor vasárnap elmondott beszédével, amelyben bajtársiasságot kért a fideszesektől. Miniszterelnök újbóli pártelnökké választása alkalmából azt üzente meg a pártnak, hogy mi a 11. parancsolat. Akkor is hűségesnek kell maradni, ha valaki nem ért egyet a párt, vagy a pártelnök döntéseivel.

Forrás: 24.hu








 


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük