Bréking – A fiatal szoci politikus elkapta a büncselekményt elkövetőket, akik bevallottak mindent (+videó)


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Választási bűncselekményt követnek el folyamatosan országszerte, most azonban fülön csípték a tetteseket.

Budapest XV. kerületében is a legaljasabb módszerekkel igyekeznek lejáratni az ellenzéket. A legutóbb szórólapokon “tájékoztatták” ismeretlenek a kerület lakóit arról, hogy az ellenzék migránsokat akar betelepíteni Újpalota legnagyobb lakóparkjába.A XV. kerületben szabályos háborút folytat azóta a jobboldal, mitóa a független Németh Angéla egy évvel ezelött földbe döngölte a helyi Fideszt és megsemmisítő vereséget mért rájuk.

Gyakorlatilag a Fidesz azóta mindent megtesz az ellenzék és a kerület ellehetetlenítéséért. Lassan egy éve nincs költségvetése a kerületnek, így az önkormányzat nem gazdálkodhat a saját pénzével. Ennek oka, hogy mindig megakadájozzák a Fidesz képviselői a költségvetés elfogadását.

Bihal Dávid az MSZP helyi politikusa most azonban drámai bejelentést tett, ugyanis nagyon úgy néz ki, hogy a mostani akciója a jobboldalnak nem marad következmények nélkül, ugyanis a gyülöletkeltő szórólapok terjesztőit elkapták és rendőrségi ügy lesz mindebből.

Íme a videó minderről:


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük