Botrány: Újabb terhelő videófelvétel került elő a jobboldalról – ezt nem tudják kimagyarázni


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  • 182

Megint hatalmas botrány van ezúttal Csepelen. Nagyon úgy néz ki, hogy a Fidesz és holdudvara végletesen besározódik, méghozzá menthetetlenül és kimagyarázhatatlanul.

A 24.hu publikálta azt a leleplező felvételt, amely egy Csepel központjában készült és bizonyítja, hogy Borbély Lénárd polgármester közvetlen beosztottja is dolgozik az ellenzéki plakátok eltávolításán.

A felvétel szerint a fideszes polgármester sofőrje egy üresen álló reklámtábláról szaggatta le a közös ellenzék plakátját, amelyen arra hívják fel a figyelmet, hogy Mészáros Lőrinc reklámcége 2034-ig kapta meg a kerület közterületi reklámfelületeit.

A sofőr rendszeres közreműködője Borbély kampányának. A városházi alkalmazott már többször adta arcát azokhoz a rendezvényekhez is, ahol jól jött, ha a Facebookra kitett fotón legalább egy fővel nagyobb létszámú érdeklődő szerepel.

21ora.hu szerint a napokban már Németh Szilárd munkatársa is lebukott hasonló plakáttépkedés során, és arra is fény derült, hogy Borbély Lénárd polgármester plakátjait az önkormányzati tulajdonú Csepeli Városgazda emelőkosaras kocsijával helyezték ki.


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  • 182
  • 182
    Shares

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük