Botrány: Újabb terhelő videófelvétel került elő a jobboldalról – ezt nem tudják kimagyarázni


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Megint hatalmas botrány van ezúttal Csepelen. Nagyon úgy néz ki, hogy a Fidesz és holdudvara végletesen besározódik, méghozzá menthetetlenül és kimagyarázhatatlanul.

A 24.hu publikálta azt a leleplező felvételt, amely egy Csepel központjában készült és bizonyítja, hogy Borbély Lénárd polgármester közvetlen beosztottja is dolgozik az ellenzéki plakátok eltávolításán.A felvétel szerint a fideszes polgármester sofőrje egy üresen álló reklámtábláról szaggatta le a közös ellenzék plakátját, amelyen arra hívják fel a figyelmet, hogy Mészáros Lőrinc reklámcége 2034-ig kapta meg a kerület közterületi reklámfelületeit.

A sofőr rendszeres közreműködője Borbély kampányának. A városházi alkalmazott már többször adta arcát azokhoz a rendezvényekhez is, ahol jól jött, ha a Facebookra kitett fotón legalább egy fővel nagyobb létszámú érdeklődő szerepel.

21ora.hu szerint a napokban már Németh Szilárd munkatársa is lebukott hasonló plakáttépkedés során, és arra is fény derült, hogy Borbély Lénárd polgármester plakátjait az önkormányzati tulajdonú Csepeli Városgazda emelőkosaras kocsijával helyezték ki.


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük