Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A Fidesz csak fideszes módra tud kampányolni, tisztességesen már nem
A múlt héten kirobbant hangfelvétellel kapcsolatos hírek Karácsony Gergely, Tóth Csaba, illetve az MSZP zuglói szervezetének jó hírét sértik.
A két ellenzéki politikus egybehangzóan utasította vissza a hangfelvételek manipulatív módon összevágott tartalmát. A kampányidőszak végére időzített megjelenés a választás kimenetelére is súlyos hatással lehet.

A témával kapcsolatos rosszindulatú megjelenések rossz fényben tüntetik fel Tóth Csabát az MSZP országgyűlési képviselőjét, frakcióvezető-helyettesét, valamint a zuglói szocialista szervezetet is, ami kifejezetten alkalmas a választók megtévesztésére, ilyenformán az október 13-án esedékes önkormányzati választás manipulatív eszközökkel való befolyásolására.

Tóth Csaba minden hazug állítással szemben sajtó-helyreigazítási kérelmet nyújt be.
Ha nem megy szépen, majd megy csúnyán. Ez is lehetne a Fidesz zászlajára tűzve, hiszen az elmúlt kilenc év politikája bizonyítja, hogy a kormányzati erők minden eszközt bevetnek, ha egy politikus vagy az általa irányított szervezet egyre sikeresebbé válik. Biztosan számíthat a kormánypártokhoz közelálló sajtóorgánumok nemtelen támadásaira, a hatalom eszközeinek össztüzére. A megfelelési kritérium a Fidesz hatalmára nézvést veszélyesnek lenni. Számos ellenzéki politikus találta magát már célkeresztben, mint Karácsony Gergely és Tóth Csaba.

Az MSZP budapesti szervezete kiáll Tóth Csaba és Karácsony Gergely mellett és visszautasítja a párt zuglói szervezetére tett állításokat. Egyúttal kéri a média munkatársait, hogy ne vegyenek részt a Fidesz hazugságpropagandájának terjesztésében.

az MSZP budapesti szervezete


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: