Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

A Fidesz csak fideszes módra tud kampányolni, tisztességesen már nem
A múlt héten kirobbant hangfelvétellel kapcsolatos hírek Karácsony Gergely, Tóth Csaba, illetve az MSZP zuglói szervezetének jó hírét sértik.
A két ellenzéki politikus egybehangzóan utasította vissza a hangfelvételek manipulatív módon összevágott tartalmát. A kampányidőszak végére időzített megjelenés a választás kimenetelére is súlyos hatással lehet.

A témával kapcsolatos rosszindulatú megjelenések rossz fényben tüntetik fel Tóth Csabát az MSZP országgyűlési képviselőjét, frakcióvezető-helyettesét, valamint a zuglói szocialista szervezetet is, ami kifejezetten alkalmas a választók megtévesztésére, ilyenformán az október 13-án esedékes önkormányzati választás manipulatív eszközökkel való befolyásolására.

Tóth Csaba minden hazug állítással szemben sajtó-helyreigazítási kérelmet nyújt be.
Ha nem megy szépen, majd megy csúnyán. Ez is lehetne a Fidesz zászlajára tűzve, hiszen az elmúlt kilenc év politikája bizonyítja, hogy a kormányzati erők minden eszközt bevetnek, ha egy politikus vagy az általa irányított szervezet egyre sikeresebbé válik. Biztosan számíthat a kormánypártokhoz közelálló sajtóorgánumok nemtelen támadásaira, a hatalom eszközeinek össztüzére. A megfelelési kritérium a Fidesz hatalmára nézvést veszélyesnek lenni. Számos ellenzéki politikus találta magát már célkeresztben, mint Karácsony Gergely és Tóth Csaba.Az MSZP budapesti szervezete kiáll Tóth Csaba és Karácsony Gergely mellett és visszautasítja a párt zuglói szervezetére tett állításokat. Egyúttal kéri a média munkatársait, hogy ne vegyenek részt a Fidesz hazugságpropagandájának terjesztésében.

az MSZP budapesti szervezete


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here