Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A Fideszesek rendszeresen rárontanak a gyengékre, a betegekre, az idősekre, vagy épp a nőkre.
Nem egyedi eset, ahogy a fasiszta kormánypárt emberei szidalmazzák és becsmérlik Greta Thunberg klímaaktivistát. A Fideszesek irtják a fákat, pusztítják a zöldet, vagyis a gyermekeink hazai jövőjét, hát persze gyűlölik ezt a svéd tinédzsert. Ja, és még lány is.

Ugyanígy, ocsmány, undorító, azaz fideszes módra rontottak neki Nagy Blanka tanulónak, ma már képviselőjelöltnek is. Persze, hiszen gondolkozik, elmondja a véleményét, és a legfőbb bűne szemükben, hogy mindezeken túl még szoknyát is hord. No, meg diák. Diáklány.

De ugyanezt tették a parlamenti nőkkel is: “Anyukám, hol a babydoll?” – kiabálta az egyik fideszes bunkó. (Mellesleg a T. Házban. Mellesleg képviselő “úr”.)
Vak komondorosék szerint konyhában a helyük, szülés a dolguk és “ne pofázz, kisanyám!” (Ez utóbbi szintén a Kövér Köteles László elvtárs által elnökölt T. Házban. Szintén az egyik fideszes tahó. Vagyis képviselő “úr”.)
A szekszárdi fideszes pártkatona iskolaigazgatóként rontott rá egyik öntudatos diákjára, akit azóta is meghurcol. Ilyenek. Fideszesek.

Emlékeztek még a fideszes sósavas bácsira, aki a néhai Rózsa Milánékkal üvöltözött, miközben egy gyilkos őrizte az állampárt székházát a Lendvai utcában? Némelyik ifjú aktivista, köztük sok lány, nem volt még 50 kiló sem. Ellenük vezényelte ki a Fidesz a gyilkost és a fociultrákat, no meg a megvadult sósavast és társait.
Ezek az akciók.

De mit tesznek kormányon.
Rárontanak a gyengékre, az elesettekre, a betegekre, az idősekre.
– 200 ezer rokkantnyugdíjast bélyegeztek meg 7 éve és nagy részüket megalázva meglopták, vagy halálba hajszolták. Még az Alkotmánybíróság is nekik (nekünk) adott igazat tavaly (!), s kötelezte a fasiszta kormányt, hogy alkosson megfelelő jogszabályt március 31-ig. Március 32-ig! Máig nem tették meg. Mi meg javaslatokat is benyújtottunk, de leszavazták. Azt várják, hogy a jogfosztottak-kifosztottak meghaljanak.

– a nyugdíjasok millióit károsítják meg az igazságtalan és csekélyke nyugdíj emeléssel, S így kilopnak a zsebükből évente 90 ezer forintot lopnak el. A nyugdíjasoktól évente átlagosan 90 ezer forintot lopnak el, S megalázva őket löknek nekik 9 ezret. Aljasok.
– a családi pótlék 10 éve befagyasztva,
– betegek várólistára rakva, kiszolgáltatott helyzetbe taszítva.
Mindig a gyengékre rontanak rá.
Most is.

Török Zsolt – Fotó: BalraMagyar

Török Zsolt


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: