Durva videó: kis híjján meglincselték Puzsér Róbertet a választási fórumán


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Lincshangulat alakult ki Puzsér Róbert kampányrendezvényén Újpesten.

A médiaceleb kampányroadshowja Újpestre érkezett. Bevett kampányfogás Puzsér Róbertnél, hogy egy narancssárga targoncán állva tart fórumot a nyílt utcán, azonban ez most nagyon félresiklott.A politikus maga osztotta meg azt a 12 perces videót, amiben látható, hogy Puzsér és a közönsge között pattanásig feszült a hangulat.

Volt minden, zsidózás, kifütyülés és minden olyan mondat, amit nem bírna el a klaviatúra.

A feltehetőleg matahari részeg közönség olyan ordenáré stílusban szidta Puzsért, amelyet ritkán hallani választási rendezvényeken.

Puzsér fellépése sem segített azon, hogy a helyzet nyugvó pontra juthasson, ugyanis a kritikus minősíteni szidni kezdte provokálóit.

A videót itt tekintheti meg:

Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük