Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Az egy dolog, hogy választási kampány van, de a szennyben ennyire nem merülhet el senki, még a magát keresztény konzervatívnak valló oldal sem.

Karácsony Gergely az ellenzék közös főpolgármesterjelöltje az alábbi bejegyzést tette közzé a közösségi oldalán, ami annyira megrendített, hogy nem tudom szó nélkül hagyni:Ma temettük el Riz Leventét, a XVII. kerület polgármesterét, akit minden politikai véleménykülönbség ellenére sokra tartottam.

A temetés előtt sajtótájékoztatóm volt, ahol arra kértem a lakájmédia képviselőit, hogy érjék be most kevesebb kérdéssel, mert nem szeretném lekésni a temetést.

Természetesen a kérésem nem tartották tiszteletben, és rohantak utánam az alagsori lejárat felé, amelynek az ajtaja a férfi mosdó mellől nyílik.

Na ebből sikerült azt megírniuk a hírhamisítóknak, hogy a budiba menekültem a sajtó elől.

Hánynom kell tőletek!

– zárja joggal a bejegyzését Zugló baloldali polgármestere.
Egy dolog a párthovatartozás és más dolog a kegyelet. De Ríz Levente a Fidesz polgármestere volt. A saját polgármesterük temetését mocskolták be azzal azok a jobboldali propagadamunkások, akik hazugságok terejsztésére használtak fel egy ilyen alkalmat.

Erre a tettre nincsenek szavak!


 


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here