Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Az ismert műsorvezető a csatorna reggeli műsorának a műsorvezetőjeként tér vissza.

Az információt Szöllősi Györgyi leigazolásáról a tévés műsorvezető és az ATV vezetősége is megerősítette a Media1-nek. Mint kiderült, Szöllősi Györgyi október 28-tól lesz látható az ATV Start csapatában reggelente.

Szöllősi Györgyi tíz éven át volt a közszolgálati televízió (a Duna TV majd a Magyar Televízió) meghatározó arca és szerkesztője, ezek közül a legfontosabb az Este című műsor. Később, 2015-től 2018-ig – az akkoriban Simicska Lajos érdekeltségében lévő, kormánykritikus – HírTV műsorvezetőjeként dolgozott. Szöllősi a HírTv-nél olyan hírháttér-műsoroknak volt az arca mint az Elmúlt8év, a Lapzárta és a Newsroom.

A HírTV-től nem sokkal a tavalyi országgyűlési választásokat követően, 2018 áprilisában, a nagy létszámleépítés idején, több szaktársával, köztük D. Bányász Gergő belpolitikai főszerkesztővel együtt távozott.

„Nagyon örültem az ATV megkeresésének, izgalommal várom a közös munkát. Világéletemben este voltam képernyőn, így igazi kihívást jelent a reggeli műsorvezetés. Az elején nagyon kell koncentrálnom, hogy ne »Jó estét!«-tel köszönjek a nézőknek.

Ezen kívül a páros műsorvezetés is újdonság lesz nekem, úgyhogy izgatottan várom az október 28-át!” – nyilatkozta Szöllősi Györgyi.

Németh S. Szilárd, az ATV vezérigazgatója Szöllősi érkezése kapcsán hozzátette: „Szöllősi Györgyinek interjút adni presztízst jelent, mert egy felkészült, tapasztalt és népszerű televíziósról van szó.

A hírháttér műfajban ismertséget szerzett, éppen leigazolható műsorvezetőnők közül szerintem a legjobbat sikerült szerződtetni. Sokat várunk ettől az együttműködéstől.”

Néhány napja számoltunk be róla, hogy öt év után közös megegyezéssel távozik Balogh Judit, az ATV egyik műsorvezetője, aki az ATV reggeli műsorában is látható volt.

via: atv.hu


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: