Leleplezték: Megjelent a botrányfilm Tarlósról, amitől napok óta retteg a jobboldal


Tarlós István - Fotó: 24.hu
Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Napok óta olvasni a jobboldali sajtóban, hogy egy botrányfilmet készít Gulyás Márton aktivista és filmes Tarlós Istvánról.

Nagyon rettegnek ettől a filmtől, melynek a mai napon megjelent az első része.“Gulyás Tarlós István negyedszázados autóbalesetéről forgat lejárató filmet” – írja a jobboldali Pesti Srácok abban az írásában, ahol Budapest jelenlegi főpolgármestere már előre magyarázkodik – a még meg nem jelent film miatt.

A Fidesz párti lap már napokkal ezelőtt pánikolni kezdett amikor arról cikkeztek, hogy “a PestiSrácok.hu filmipari forrásból úgy értesült: a külföldi hátterű ellenzéki tüntetések porondmestere, Gulyás Márton fikciós filmet, másként fogalmazva kosztümös választási lejárató videót forgat Tarlós István 24 évvel ezelőtti autóbalesetéről, amelyben az akkor még óbudai polgármester autója elé ugró négyéves kisfiú elhunyt.”

A botrányfilmnek a mai napon tehát megjelent a legelső része, amelyben az autóbalesetről nincs szó, ám egyéb érdekes kérdéseket vet fel Tarlós regnálásával kapcsolatban.

A filmet itt tudja megtekinteni:

Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük