Hatalmas tűz van Budapest egyik legnagyobb bevásárlóközpontjában


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

A rendőrség a helyszínen van és segíti a katasztrófavédelem és a biztonsági szolgálat munkáját; a teljes épületet kiürítették. – írja a Police.hu

Vasárnap kigyulladt a X. kerületi Árkád egyik raktárhelyisége. Öt ember kapott füstmérgezést az első információk szerint.A tűzoltók 5 embert hoztak ki az épületből enyhe füstmérgezéssel, őket a mentők kórházba vitték. A tűz oka egyelőre ismeretlen, az épület átvizsgálása folyamatban van – írja a Police.hu.

A Katasztrófavédelem.hu infromációi szerint a tűz az Örs vezér terénél volt, és számítástechnikai berendezések gyulladtak meg egy utcaszint alatti irodában.

A lángokat eloltotta az automata oltóberendezés, az épületet átszellőztetik. A bevásárlóközpont eladóterébe nem ment füst, a biztonsági szolgálat viszont kiürítette az épületet.

Kolozsi Péter, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Főigazgatóság helyettes szóvivője az MTI-nek elmondta, hogya bevásárlóközpont automata oltóberendezése már a tűzoltók kiérkezése előtt eloltotta tüzet, amei egy utcaszint alatti irodában keletkezett.

A helyiségben számítástechnikai berendezések gyulladtak meg. Az irodában tartózkodó öt embert vizsgálják az orvosok. A bevásárlóközpont eladóterébe nem jutott füst, de a biztonság kedvéért kiürítik az épületet.
A tűzoltók kiszellőztették a füsttel telt alagsori helyiségeket, az Árkád eladóterébe csak minimális füst került.Az épületet nagyjából ezer embernek kellett elhagynia, de most már a dolgozók visszamehetnek, és hamarosan a vásárlók is.


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük