Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A hetedik kerületi összefogás valamiért, számunkra rejtélyes okból Hunvald Györgyöt kiálltja ki egyes számú közellenségnek, ahelyett, hogy Vattamány fideszével foglalkoznának…

Van abban valami “szórakoztató”, ahogy az egyik álhírre ráépül egy másik álhír és ettől hirtelen bombaként tálalnak nettó hazugságokat. Itt van például a helyi Momentum tegnap esti akciója. Direkt nem linkelem be, mert szép lenne, ha még én reklámoznám azokat, akik miatt ez az egész helyzet kialakult.

Viszont!
Miután szinte a teljes baloldali sajtó hülyeségeket írt a hétvégi krumpliról, néhány dolgot tisztába kell tenni.
1. A helyszín nem a Lokálpatrióták és különösen nem Hunvald irodája. Azt a Baloldali Jövő Fórum bocsátotta rendelkezésünkre.
2. A helyszínen jelenlévők és segédkezők nem Hunvald kampánycsapatának tagjai.
3. Ők teljesen más minőségben voltak jelen, és nemzetiségi önkormányzat tagjaiként teljesen legálisan, kérelmeket rögzítettek, amely a nemzetiségi önkormányzat akcióihoz szükséges (pl. tanszer csomag adomány stb.). Tették ezt a saját nyomtatványaikon!
4. A Lokálpatrióták semmilyen adatbázist nem készítettek és nem készítenek! Aki ilyet állít, az rágalmaz, és természetesen a megfelelő jogi lépéseket mi is megtesszük.
5. Az első ilyen akciómat talán még a 90-es években kezdtem. és minden évben osztottam ruhát élelmet, KRUMPLIT és HAGYMÁT. Igaz akkor még nem volt MOMENTUM. Ezek az akciók nem csak egy pillanatnyi, ha úgy tetszik “momentumnyi” időszakra korlátozódnak. Tehát a választások előtt és után is lesznek.
Így osztottam a múltban, dr. Oláh Lajos kampányában az országgyűlési választáson szintén krumplit és hagymát.

6. Ezeket az akciókat saját forrásból finanszírozzák a Lokálpatrióták. Szerencsére a sok kártérítés, amelyet folyamatosan fizet a Magyar Állam és a hazugságokat terjesztő médiák, még a következő választásra is elegendő fedezetet biztosítanak az ilyen karitatív akciókra.
7. Akik egy választóról azt híresztelik, hogy krumpliért eladja a szavazatát, azok nem valók politikusnak, mert lenézik azokat, akik választanak.
Viszont egy jótanácsot adok az összefogósdiaknak!

Az összefogás kampánya idáig arról szólt itt a kerületben, hogy támadjanak és gyengítsenek engem és a Lokálpatriótákat. Mintha mi lennénk a legerősebb ellenfelük!!!!
Eddig nem támadták a Fideszt és a legyőzendő polgármesterjelöltjét. Olyan, mintha nem is léteznének a számukra. Szerintem a kampány hajrájában velük kellene foglalkozniuk, ha győzni akarnak. Ha meg nem… – írta pár napja Hunvald György a közösségi oldalán.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: