Tégy a kormánypropaganda ellen:
  • 225

A DK sajtóirodája szerint újabb közszolgáltatás került az összeomlás szélére, sőt ha semmi sem változik egy két hónap alatt teljesen össze is omlik.

Az elmúlt napokban folyamatosan jönnek a hírek Rajkáról és több Pest megyei településről, amik mind ugyanarról szólnak:a postai dolgozók sorozatos felmondásáról, a technikai eszközök, a biciklik és robogók borzasztó műszaki állapotáról, a szervizelés hiányáról, a túlterhelt, munkaidőn túl is dolgozó kézbesítőkről.

Azt már most tudjuk, hogy a papír alapú tértivevény kivezetését szolgáló elektronikus rendszer miatt több idős kézbesítő is felmond a közeljövőben, így a helyzet csak súlyosbodni fog.

A Demokratikus Koalíció szerint tarthatatlan, hogy amíg az állampárthoz hű oligarchák és a miniszterelnök veje milliárdokat lopnak el a közpénzből, addig a magyar vidék haldoklik, a közszolgáltatások pedig a szemünk előtt omlanak össze.

Követeljük, hogy a kormány haladéktalanul hozza meg a szükséges intézkedéseket a postai szolgáltatások teljes megbénulásának elkerülésére!


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  • 225
  • 225
    Shares

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here