Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A közmédia nem terjesztheti tovább a hazug rágalmait az MSZP és a többi ellenzéki párt azon országgyűlési képviselőiről, akik tavaly decemberben az MTVA épületében tárgyalni akartak az állami média vezetőivel.  – írja közleményében a Magyar Szocialista Párt.

A bíróság ugyanis kimondta, hogy a képviselők jogszerűen tartózkodtak az épületben, mivel a köz érdekében végezték a munkájukat.

Az ítélet egyértelmű, sem az óbudai jegyző, sem a rendőrök nem intézkedhettek volna a képviselőkkel szemben, mert a tevékenységükkel nem akadályozták az állami média működését.

A hírhamisító Papp Dánielnek ezzel újabb papírja lett arról, hogy hazudik. Ugyanis majdnem egy éve sikertelenül próbálja az ellenzék akcióját lejáratni és a képviselőket hamis vádakkal rágalmazni.

Ez csak egy győzelem, de az MSZP továbbra is azért küzd, hogy az MTVA székházában elkövetett valamennyi törvénysértésért felelősségre legyenek vonva az elkövetők.

Azok is, akik erőszakot alkalmaztak az országgyűlési képviselőkkel szemben, azok is, akik erre parancsot adtak és azok is, akik megpróbálják eltussolni a felelősségre vonást.

Az MSZP elvárja, hogy Papp Dániel a majdnem egy éve tartó, elbukott lejárató hadjárata után vállalja a felelősséget és mondjon le, továbbá, hogy az MTVA kérjen bocsánatot a megrágalmazott képviselőktől.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: