Trócsányi és Szájer nem nyugszik bele a vereségbe


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  • 983

Azt írja, esetében tényszerű alap nélkül politikai döntést hoztak, minden szükséges jogi lépést megtesz ez ellen.

Összeférhetetlenség miatt 9-2 arányban szavazta le Trócsányi Lászlót az Európai Parlament jogi bizottsága, derült ki magának Trócsányinak a Twitteren közzétett nyilatkozatából. A biztosjelölt azt írja, a nyilvánosság kizárásával tartott zárt ülésen minden kérdésre válaszolt, átlátható módon, összhangban a benyújtott dokumentumokkal.

Ezt hívják két szék közül a pad alá zuhanásnak: most aztán se miniszterség, sem EU biztosság.



“A döntés elfogadhatatlan, az a jog megerőszakolását jelenti. Csütörtöki döntésével az Európai Parlament jogi bizottsága lábbal tiporta az unió jogi szabályait – állította Szájer József, fideszes EP-képviselő, miután az Európai Parlament jogi bizottsága leszavazta az uniós bővítésért felelős biztosi posztra jelölt Trócsányi Lászlót mindenesetre leszavazta a bizottság, mert nem tudta megfelelően igazolni, hogy nincs pénzügyi összeférhetetlensége a biztosi munkájával kapcsolatban.”

Forrás: HVG / BalraMagyar

 


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  • 983
  • 983
    Shares

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük