Fotó: ABCNews
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Kedves nyugger-társaim !!!
Azzal a kéréssel fordulok hozzátok, hogy legyünk nagyon észnél az elkövetkezendő időszakban, mert óriási a tét

Azzal a kéréssel fordulok hozzátok, hogy legyünk nagyon észnél az elkövetkezendő időszakban, mert óriási a tét: A TÉT A MI, ÉS A LESZÁRMAZOTTAINK / gyerekeink, unokáink, stb. / JÖVŐJE. Ez a mocskos , korrupt , közpénz-tolvaj fideszes brancs válogatott aljasságokkal és megtévesztésekkel igyekszik becsapni nem csak az időseket, hanem mindenkit.

Akármennyire jól esne egy kis ingyen krumpli, vagy egy párezer-forintos könyöradomány, ne adjuk el a jövőnket és a becsületünket ennek a mocskos bagázsnak. Attól a pár ezer forinttól nem szabad hasra esni, mert a választások után úgyis el leszünk felejtve. Meg azért sem, mert nagyon sok ezer forinttal át lettünk verve, mert a nyugdíj nem követi a beígért „tényleges” inflációt, és egyébként is különböző trükkös számítási variációkkal azt állítják hogy ez így rendben van.

Vezető fideszes politikusok szájából hangzik el sűrűn, hogy a nyugdíjból simán meg lehet élni, ha nem költekezünk ész nélkül. Egy Novák Katalin nevű sokadik senki azt mondta, így is többet adnak a nyugdíjasoknak mint amennyit megérdemelnek. És azt is mondta, hogy nekünk már nem kell új ruha, válogassunk a turkálóból, mi már nem eszünk annyit sokkal kevesebbet kell költenünk étkezésekre.

Most legutóbb olvastam egy Kósa nevű alanytól, hogy azért nem tudnak segíteni annak a beteg kisfiúnak a drága műtétjéhez, mert a nyugdíjak kifizetése kiürítette az államkasszát. Szóval a nyuggerek nyakába varrja ezt is, meg egyébként nagyon sokszor érvelnek azzal, hogy mekkora terhet jelent az ország költségvetésére a mi nyugdíjunk kifizetése. Azt a tényt, hogy egész előző életünkben, – az állam a későbbi nyugdíj fizetésére vonatkozóan kötött szerződés alapján – automatikusan vonták minden fizetésünkből a nyugdíj járulékot, tehát szerződés alapján kapjuk a nyugdíjat – nem veszik figyelembe.

Szóval ne legyünk agymosottak, ne dőljünk be a mocskos fideszes hazugságoknak, menjünk el szavazni, és váltsuk le ezeket a trógereket. Sajnos aztán időbe fog telni, hogy az új kormány rendbe tegye azt a rengeteg kárt, amit uralkodásuk alatt tönkre tettek !!!!!!!!!!


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: