Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Feltehetőleg a kormánypártokhoz köthető az a gyűlöletakció, melyet a Dunán követtek el.

Jópofa heccnek tűnhet egyeseknek Karácsony Gergely kampányrednezvényeit megzavarni – ez ízlés kérdése, elsősorban a rossz ízlésé – de ennek szellemében bűncselekményeket nem lehet elkövetni.

A zavaros üzenettel rendelkező gyűlöletakciók, melyben a kormánypártokhoz köthető zavarkeltő elemek az ellenzék rendezvényein a cirkuszi indulót bömbölteti – tegyük a szívünkre a kezünket – szánalmas.

Ha valóban Karácsony Gergely a bohóc, miért Tarlós emberei ülnek a bohócautókban és miért az ő felbukkanásukkor szólal meg a cirkuszi induló?

– tette fel a kérdést közösségi oldalán a szocialista Kelemen László.

Ennél azonban most sokkal sokkal komolyabb a történet, ugyanis túltolták a bohócbicajt. Feltehetőleg bűncselekményt követtek el a Tarlós kampányához köthető figurák, felbújtóként pedig vezető fideszes politikusok ülhetnek a vádlottak padján, ha lezárul a nyomozás.

A Fidesz már a kampány eszközeiben is előszeretettel nyúl a szervezett bűnözés eszköztárához. Vasárnap járta be a hír a sajtót, hogy símaszkos emberek letakart rendszámú csónakkal zavarták meg Karácsony Gergely programbemutatóját. – írja publicisztikájában a HírHugó.

Az ellenzéki lap szerint mára kiderült, hogy a morálisan teljesen lezüllött kormánypárt, nem csak eszközeiben nyúlt az alvilághoz, de gyűlölet akciójuk során bűncselekményt is elkövethettek. Így a rendőrség nyomozást is indított.

Az Index számolt be, hogy ismeretlen tettes ellen indítottak nyomozást egyedi azonosító jellel való visszaélés bűncselekmény  gyanúja miatt. Ugyanis az bűncselekmény, hogy valaki letakart rendszámmal furikázik egy csónakkal a Dunán, símaszkban, mint a bankrablók.   Háromnegyed háromkor kaptak vasárnap bejelentést, mire azonban kiértek a vízirendőrök, a hajó már nem volt a helyszínen.

Az egyedi azonosító jellel való visszaélés súlyosabb bűncselekmények közé tartozik, akár   három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő, azt aki elköveti ezt a bűncselekményt. A tettesek felkutatására jó esély van, hiszen az Index már megírta, hogy a bűnözők melyik kikötőből indultak és jelenleg hol van a bűncselekményhez használt  csónak.

A propaganda média nem fog beszámolni arról, hogy a Fidesz már alvilági módszereket vett be, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot, hogy mindenki lássa, gyűlölet akciójuk olyan súlyos bűncselekmény volt, hogy akár 3 évig is rács mögé kerülhetnek. – zárja sorait a lap.

 

 

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: