Újabb botrány a MÁV-nál – az MSZP robbantotta a bombát


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Az ellenzéki párt sajtóirodáján keresztül közölte a döbbenetes állításokat.

Az MSZP szerint nem telik el úgy nap, hogy ne kapjunk hírt a MÁV botrányos állapotáról.Az egyik nap egy vágányon szembe mennek egymással a személyvonatok, a másik nap nem indulnak el a szerelvények, vagy ha úton vannak kiszámíthatatlan menetrenddel közlekednek.

Ma, csak egy felsővezeték szakadt le, de egy tömegszerencsétlenség kódolva van a MÁV mai állapotába.

Az MSZP szerint mindenért, ami a MÁV-val, az utasokkal és a vasutasokkal történik csakis az Orbán-kormányt és a pártszolgálatot teljesítő Homolya Róbertet terheli a felelősség. -írja közleményében az MSZP.

Mindeközben az MSZP alelnökének Komjáthi Imrének a kezébe került egy titkos anyag.

Komjáthi Imre az MSZP alelnöke sajtótájékoztatón elmondta, a közlekedési vállalat számos szakszervezete a cégi jogi osztályától kapott hétfőn levelet, amelyben a véleményüket kérik arról, hogy csoportos létszámleépítés esetén milyen eljárást alkalmazzanak.
A szocialista politikus közölte, a levél eljutott hozzá is.

Az MSZP tudni akarja, mire készül a kormány és a MÁV – jelentette ki.    Elmondta, akkor akar a cég létszámleépítést, amikor gyakorlatilag összeomlott, minden napra jut egy botrány, folyamatos a létszámhiány, 1000-1500 embert azonnal fel tudnának venni.


Komjáthi Imre szerint a problémák nemcsak azért vannak, mert az alacsony bérek miatt létszámhiány van, hanem azért is, mert a MÁV vezetője egy politikai lobbista.

De Homolya Róbert, úgy látszik, hogy a lobbizáshoz sem ért, mert nem tudja működőképessé tenni a MÁV-ot – tette hozzá.

Az MSZP alelnöke azon aggodalmát is megfogalmazta, amely szerint lehet, hogy az a cél, hogy a leépítések, a “kivéreztetés” után egy magánbefektetőnek eladják a céget vagy a “zsírosabb falatokat”.

Hozzátette: lehet, hogy már a terv is elkészült tavaly nyáron az Adrián Mészáros Lőrinc jachtján, amelyen Homolya Róbert is vendégeskedett.


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük