Helyreigazítás


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

A Médiaszolgáltatástámogató és Vagyonkezelő Alap, illetve a Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. kérésének megfelelően az alábbi helyreigazítást tesszük a 2019.08.24. megjelent “Örjönghetnek Orbánék: hiába tiltották be már egymillióan látták Bródy János videóját” című cikkünkkel kapcsolatosan:

Valótlanul állítottuk, hogy a közszolgálati média betiltotta illetve, hogy meg próbálta betiltaniBródy nos ,,Ezek ugyanazokcímű dalát

Valótlanul híreszteltük, hogy a közszolgálati médiában betiltásra került Bródy nos ,,Ezek ugyanazokcímű dala.” A téves és valótlan híresztelését elnézést kérünk a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap, illetve a Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt.-től, hiszen cikkünk alkalmas volt a fenti szolgáltatókat rossz színben feltüntetni valótlan tényállítások alapján.

A közlemény megjelentetésével egyidőben az téves cikket eltávolítottuk.

A BalraMagyar csapata


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük