Hadházy Ákos, Független országgyűlési képviselő - Fotó: Hadházy Ákos FB oldala
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Megvan a történet mindenkinek, hogy a napokban egy iskolai bemutatón felborult egy tűzoltóautó?

A független szakszervezetek véleménye szerint hibát követett el a Belügyminisztérium akkor, amikor a saját cége által, nem megfelelő műszaki állapotú “életveszélyes” járműveket állított szolgálatba.

Vélemányek szerint bármelyik pillanatban hasonló képsorok következhetnek be, mint az ominózus bemutatón készült videófelvtelen is látható:

Bár több szakértő szerint nem megfelelő a műszaki állapota ezeknek a kocsiknak, a TV2 természetesen egészen más megállapításra jutott. Szerintük ugyanis a fő probléma az volt, most kapaszkodjunk:

A tűzoltóautóban víz volt

Nem hiszi? Mutatjuk:

Erre ragált Hadházy Ákos igen indulatosan:

Valaki szóljon M. Anikónak, hogy a tűzoltóautókban szokott lenni víz…Ha valaki beszél vele, azt is mondja meg neki, hogy a pénzkeresetnek más módja is van, mint naponta ótvaros hazugságokat mondani szemrebbenés nélkül a kamerába.

Viccet félretéve: a baleset pontos körülményeit nem ismerjük, de KÖZREJÁTSZHATOTT benne az is, amit a tűzoltók többször jeleztek nekem: az új kocsik fékei gyalázatosan rosszak , NINCSEN RAJTUK elektronikus stabilizáló rendszer (!) és az autók borulékonyabbak az eddigieknél.

A kormány aljas propagandatévéje azért siet kisegíteni Bakondi elvtárs főkatasztrófavédőt, mert nagyon is tudja, hogy az emberekt zavarja a tűzoltóautók beszerzésével szórakozó csalás.

A kormány az indokoltnál jóval drágábban vett egy sufniban összeszerelt, rossz dobfékes , számtalan hibával szerelt autókat 

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: