Gyurcsány két gondolattal kőkeményen a nyakára lépett minden fideszes polgármesternek


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  • 1.4K

Akkor se szavazunk fideszes polgármesterjelöltre… – kezdi mondandóját Gyurcsány Ferenc.

Akkor se szavazunk fideszes polgármesterjelöltre, ha rendesen söprik az utcát, ha rendben elszállítják a szemetet, ha tényleg felújították a járdát.
Mert a falu, a város, a kerület több, mint egymás mellett rendben élő emberek halmaza.    A falu, a város a miénk.
A mi életünknek mi vagyunk a gazdája. Mi akarjuk eldönteni, hogy milyen iskoláink vannak. Azt kívánjuk, hogy nekünk legyenek orvosainak, rendelőink. Erős vezetést szeretnének, erős polgármesterrel és erős képviselőkkel.

A mostani kormány elvette tőlünk az önkormányzás jogát. A kormánypárti polgármesterek meg se nyikkantak. Megerőszakolták, meglopták városainkat, falvainkat, de a kormánypárti polgármesterek csendben maradtak.
Mert fontosabb volt Orbán akarata, mint az emberek érdeke. Lehet seperni az utcákat. Lehet virágot ültetni, nyári fesztivált szervezni. De a bűnt, hogy elárultátok településeiteket semmi nem moshatja le.
Ezért kell az ellenzék jelöltjeire szavazni október 13-án. 


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  • 1.4K
  • 1.4K
    Shares

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük