Durvul a kampány: atrociáts érte Karácsony Gergelyt ma reggel az otthona előtt


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Lesben állva várta ma reggel egy fotós Karácsony Gergelyt zuglói otthona előtt.

Az ellenzéki főpolgármester-jelölt azt mondja, szerette volna megkérdezni, mi volt a téma, de elszaladt a fotós.„Kampul a durvány – ahogy egy klasszikus mondta volt”- kezdi friss Facebook-bejegyzését Karácsony Gergely, majd közölte, hogy ma reggel „egy paparazzo fotózta messziről, ahogyan a kampány utolsó heteire bérelt autóval elindulunk a kisfiammal iskolába”.

„Gondoltam, megkérdezem, miről szeretne képet. Ahogyan a feleségemtől búcsúzom puszival reggel? Ahogy a fiammal visszük az iskolatáskát?

Vagy az a téma, hogy miközben hivatali autóm sose volt, biciklivel és tömegközlekedéssel járom a várost, a kampány utolsó heteinek sűrű programjaira béreltünk egy Skodát?”

– tette fel a kérdéseket a posztban Karácsony, hozzátéve, hogy sajnos nem tudta meg a választ, „mert a paparazzo fejvesztve elszaladt”.

„Ilyenek a bátor fideszesek: érveik nincsenek, vitázni nem engedik a bábjaikat, marad az aljasság. Félnek a vereségtől – ebben speciel igazuk van.
Október 13-án visszavesszük Budapestet!”- zárja bejegyzését a közös ellenzéki főpolgármester-jelölt.


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük