Az MSZP kőkeményen beleállt Orbánba meg a slepjébe Simonka ügyben – Viktor tuti őrjöngő rohamot kapott


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  • 793

Simonka nem magányos elkövető, minden érintett fideszes politikust a vádlottak padjára!

A miniszterelnök által nem is olyan régen vendégül látott fideszes Simonka Györgyre, sajtóhírek szerint az ügyészség nyolc és fél év fegyházbüntetést és teljes vagyonelkobzást kért az 1,4 milliárdos bűnszervezetben elkövetett költségvetési csalás miatt. Simonka lebukott, de ebben a történetben – sejthetően – nem ő az egyetlen érintett fideszes politikus.

Az MSZP szerint Simonka nem magányos elkövető. Simonka Békés megyei párttársai – sokan most a Fidesz polgármesterjelöltjei – nélkül nem tudta volna ilyen hosszú ideig és ekkora összegben véghez vinni a lopást. Az MSZP helyi politikusai a kezdetektől felhívták a figyelmet a visszaélésekre, miközben a Fidesz politikusai, polgármesterei csendben asszisztáltak a bűnszervezet lopásához.Az MSZP szerint a felelősségre vonás nem állhat meg Simonka Györgynél, minden érintett fideszes politikusnak Simonka György mellett a helye, a vádlottak padján. Ha a Polt Péter által vezetett ügyészség rendesen végezné a dolgát, akkor a Fidesz fél Békés megyében nem tudott volna polgármesterjelöltet állítani.

2019. október 13-án erről a gyalázatról is véleményt mondhatunk és üzenhetünk a Fidesz rendszerének: nemet mondhatunk a lopásokra és leválthatjuk a korrupt fideszes kiskirályokat. – áll az MSZP Országos Központjának közleményében.

Forrás: MTI OS

 


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  • 793
  • 793
    Shares

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük