Szent János Kórház Pszichiátriai osztály - Fotó: NOL (A kép jelen eseteben illusztráció)
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Neve nincs kórház neve nincs osztályán így mobilizálják a betegeket. Műszakkezdéskor infúzió bekötve, egész nap a tolószékhez kötve, falhoz rögzítve, keze lekötve. 

Neve nincs kórház neve nincs osztályán így mobilizálják a betegeket. Műszakkezdéskor infúzió bekötve, egész nap a tolószékhez kötve, falhoz rögzítve, keze lekötve.  pelenkába csomagolva az egyébként nem ínkontinens beteg. Hiába kértem, hogy oldozzák el, nem tették meg, pedig ott voltam mellette. Végezze a dolgát a pelenkába, azért van rajta. A legnagyobb megalázás, amit el lehet követni egy tehetetlen beteggel szemben… az emberi méltóságát eltiporni. és mindezt a “beteg érdekében” .

Nos eddig még nem vesztem össze kolléganőkkel, de most igen. SZÉGYEN! Ha a nővérkét kötözném oda mondjuk 7 órára, bizonyára ő se lenne nyugodt..
Mindig az volt a munkám során a vezérgondolat, hogy mit várnék el, ha hasonló körülmények közé kerülnék. Hát ezt biztosan nem! 

Nem is beszélve arról, hogy megverik a beteget. Ezt, miután haza hoztam, akkor tapasztaltam, amikor meg akartam simogatni az arcát, és összerezzenve, riadt tekintettel elhúzódott.
Rákérdeztem… Téged bántottak? A válasz sajnos igen volt.
És ez nem az egészségügy számlájára írható, hanem az egészségügyben dolgozó egyes kollégák alkalmatlanságára.

 

Fotó: Faceook

Forrás: Facebook

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: