Szent János Kórház Pszichiátriai osztály - Fotó: NOL (A kép jelen eseteben illusztráció)
Tégy a kormánypropaganda ellen:
  • 470

Neve nincs kórház neve nincs osztályán így mobilizálják a betegeket. Műszakkezdéskor infúzió bekötve, egész nap a tolószékhez kötve, falhoz rögzítve, keze lekötve. 

Neve nincs kórház neve nincs osztályán így mobilizálják a betegeket. Műszakkezdéskor infúzió bekötve, egész nap a tolószékhez kötve, falhoz rögzítve, keze lekötve.  pelenkába csomagolva az egyébként nem ínkontinens beteg. Hiába kértem, hogy oldozzák el, nem tették meg, pedig ott voltam mellette. Végezze a dolgát a pelenkába, azért van rajta. A legnagyobb megalázás, amit el lehet követni egy tehetetlen beteggel szemben… az emberi méltóságát eltiporni. és mindezt a “beteg érdekében” .

Nos eddig még nem vesztem össze kolléganőkkel, de most igen. SZÉGYEN! Ha a nővérkét kötözném oda mondjuk 7 órára, bizonyára ő se lenne nyugodt..
Mindig az volt a munkám során a vezérgondolat, hogy mit várnék el, ha hasonló körülmények közé kerülnék. Hát ezt biztosan nem! Nem is beszélve arról, hogy megverik a beteget. Ezt, miután haza hoztam, akkor tapasztaltam, amikor meg akartam simogatni az arcát, és összerezzenve, riadt tekintettel elhúzódott.
Rákérdeztem… Téged bántottak? A válasz sajnos igen volt.
És ez nem az egészségügy számlájára írható, hanem az egészségügyben dolgozó egyes kollégák alkalmatlanságára.

 

Fotó: Faceook

Forrás: Facebook

 


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  • 470
  • 470
    Shares

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here