Dr. Czeglédy Csaba - Fotó: Czeglédy Csaba közösségi oldala
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A Veszprémi Törvényszék, a Győri Ítélőtábla és most a Kúria is kimondta, hogy Hende Csaba volt honvédelmi miniszter és a kormányközeli megyei napilap, a Vas Népe is megsértette Czeglédy Csaba jó hírnévhez fűződő személyiségi jogát, mert egy okos, becsületes ember ellen a hazug NER lovagoknak esélyük sincs!!!

“Ismét pert nyertem a Kúrián. Hende Csaba törvényt sértett. Hende Bubu, bukott honvédelmi miniszter (a kukkeros) a megyei napilappal összejátszva a való tényeket hamis színben tüntette fel annak érdekében, hogy a becsületembe gázolhasson. Ezt a gátlástalan embert először jól elmeszelte a Veszprémi Törvényszék, majd a Győri Ítélőtábla. Ezt követően a Kúriához szaladt, hogy aztán ott is pert veszítsen velem szemben. Tegnap volt az ítélethirdetés.

A legfőbb bírói szerv kicsit egyszerűsítette az elsőfokú bíróság ítéletének rendelkező részét: ‘Alperesek azt a valós tényt, hogy a Kúria az alapperben hozott ítéletében az elégtételadó szöveget kiegészítette azzal, hogy a sérelmezett közlés tevője dr. Czeglédy Csaba volt, abban a hamis színben tüntették fel, mintha a Kúria dr. Czeglédy Csaba jogi felelősségét megállapította volna, és mintha ekként a Kúria jogerős ítélete mondaná ki, hogy dr. Czeglédy Csaba hazug, rágalmazó.” Tehát a bíróság jogerősen megállapította, hogy Hende Csaba és a Vas Népe megsértették a jó hírnévhez fűződő személyiségi jogomat. Úgy is fogalmazhatunk: már megint hendebandázott.” – írja Czeglédy a közösségi oldalán.

Forrás: Facebook / BalraMagyar

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: