Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A BalraMagyar egyáltalán nem ellendrukkere az ellenzéknek, sőt. Az viszont tény, hogy nem tudjuk megdicsérni Budapest talán egyetlen kerületét, ahol az ellenzék nem volt hajlandó a józan belátásra és nem sikerült összehoznia az ellenzéki összefogást.

A fő probléma az, hogy nem vették figyelembe azt, hogy a pályán nem csak az ellenzéki pértok játszanak csupán. Nagyon csúnyára sikerült ugyanis a VII. kerületi ellenzéki politika.

Nem, nem csak a kerület korábbi polgármesterével Hunvald Györggyel nem állapodott meg az ellenzék, hanem olyan sikeres, egyéni győztes, civil kerületi képviselőjelölttel sem sikerült megállapodni, mint Nagy Andrea, aki független jelöltként indul az összefogással szemben.

Még mielőtt azt gondolnánk, hogy a Fidesz van mögötte, eláruljuk: annak a választókerületnek ahol Nagy indul, ma is ő a képviselője méghozzá egyéniben megválasztva.

Beszéljünk világosan a dolgokról: Budapest VII. kerülete a vízzel együtt kiöntött gyerek. Neidermüller Péter a DK politikusa indul polgármesterjelöltként ebben a kerületben, aki nyílván “jobb híjján” kapta ezt a kerületet cserébe azért, hogy a DK nem őt delegálta újra az Európai Parlamentbe.

Mi sem bizonyítja mindezt jobban, mint a napokban napvilágra került felvétel, melyben Neidermüller arról beszél, hogy

Sosem csinálna magából akkora bohócot, hogy polgármesterjelöltként induljon Budapest bármelyik kerületében

Ezzel az egésszel mindösszesen az a probléma, hogy nagyon kilóg a lóláb. És bizony baromi dühös lehet minden ellenzéki, közöttük én is, aki egyetlen egy bástyát -főleg olyat, amit évek óta nyer az ellenzék – nem kívánok átadni, főleg úgy, hogy nem az ellenzék támogatottságán, hanem a szokásos pártpolitikai megállapoádások hiányában megy el.

Budapest VII. kerülete egy nyerhető kerület az ellenzéknek, de úgy, hogy fontos körzetekben nem állapodtak meg a civilekkel, úgy, hogy Hunvald György a kerület legesélyesebb polgármesterjelöltje külön önálló civil szervezeti formában kénytelen indulni egy olyan ellenzéki polgármesterjelölttel szemben, aki mögött ugyan ott vannak a pártok, de sem az ambíció sem a hitelesség nincs mögötte nem lehet.

Kedves VII. kerületi ellenzék! Nem késő tárgyalóasztalhoz ülni, még mindig nem. Állapodjatok meg, mert Vattamány fog nyerni.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: