Hatalmas bukta lett a vége: Karácsonyt járatták volna le, de csúnyán bebukta a Fidesz


Karácsony Gergely főpolgármesterjelölt MSZP-P - Fotó: KG közösségi oldala
Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

A Magyar Narancs számolt be arról a buktáról, amilyen bukta még az életben nem volt. Egész egyszerűen a pancserség leleplezett mindent.

Akinek eddig nem lett volna világos a képlet, nos annak is kiderült az igazság.Berki Krisztián videót publikált FB-oldalán, amelynek körülbelül annyi a lényege, hogy van egy épület Zuglóban, ami nemcsak szegényesen néz ki belülről, de mindjárt össze is dől.

Berki célja nyilvánvalóan Karácsony támadása volt, ez nem kérdés, az viszont már sokkal érdekesebb, hogy ki segítette Berkit elkalauzolni az épületben.

Az Index derítette ki, hogy Hary Attiláról van szó, a helyi Fidesz korábbi képviselő-jelöltjéről, illetve irodavezetőjéről. Az Index megkereste a Fidesz korábbi tisztségviselőjét, aki viszont elutasító volt, amikor a Berki melletti feltűnésről kérdezték, állítván ő nem közszereplő.

Mindez jól illeszkedik a képbe: nehezen hihető, hogy Berki hogy lehetett képes 10 ezer aláírást összeszedni egymaga, de a fideszes kapcsolat elképzelhető, hogy ott is jól jött.


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük