Hatalmas atombombát robbantott a DK – csúnyán lebuktatták Orbán külföldi üzelmeit


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Horvát lapinformációk szerint Orbán Viktor egy fekete helikopterrel érkezett nyaralni Csányi Sándor OTP-vezér horvátországi magánszigetére. – adja hírül a DK sajtóirodája.

Mivel egy ilyen értékű nyaralást törvényesen egyetlen képviselő, még a miniszterelnök sem fogadhat el ajándékba, a DK írásbeli kérdést nyújtott be Orbán Viktorhoz.

Azt akartuk megtudni, hogy a miniszterelnök valóban járt-e Csányi Sándor magánszigetén, valóban helikopterezett-e és ha ezekre igen a válasz, akkor fizetett-e szolgáltatásokért, hiszen ha nem, akkor azzal megsértette az országgyűlési törvényt.Az írásbeli kérdésünket Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda államtitkárának kérésére Kövér László házelnök arra hivatkozva utasította el, hogy a kérdéseink “mind a kormányfő magánéletével kapcsolatos kérdések, valamint sajtóértesüléseken alapulnak, így nem érintenek kormányzati feladat- és hatáskört”.

A Demokratikus Koalíció ma újabb írásbeli kérdést nyújtott be Orbán Viktorhoz, amelyben azt is elmagyarázzuk a miniszterelnöknek, hogy mi a különbség közügy és magánügy között.

Az, hogy a miniszterelnök megsértette-e a törvényt, olyan horderejű közügy, amelyben kötelessége megválaszolnia a kérdéseket!


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük