Bréking! – Kiszivárgott ki lesz a Fidesz új alelnöke


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Szeptember 29-én tart tisztújítást a Fidesz…Szeptember 29-én tart tisztújítást a Fidesz, ahol Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter helyett Kósa Lajos lehet a Fidesz alelnöke – írja a Magyar Nemzet. Kósa korábban volt már alelnök, most az önkormányzati választási kampányért felel.

Gulyás Gergely azért távozik a posztról, mert nem akar egyszerre miniszter és alelnök lenni. A Fidesz-frakció az önkormányzati választás után többnapos, kihelyezett ülést is tart. – írta meg a HVG.

A 800 millás lopási szándékot lepapírozó, az anyját strómanként használó, a forintot bedöntő Kósa megint alelnök lesz… Egyébként Kósa pont olyan, mint Kövér, egyikük sem alkalmas miniszternek, ezért házon belül odatolják nekik a vastag pénzt. De nincs min csodálkozni, kellenek az olyan intelligens, összeszedett, makulátlan előéletű, és nagy formátumú politikusok a párt élvonalába, mint amilyen ez a Kósa.
Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük