Juszt László lerántotta a leplet Orbán legsötétebb titkáról


Juszt László - Fotó: comment.blog.hu
Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Ha bárkinek még mindig picinyke kétsége lenne Orbán vonzalmairól, az olvassa csak el, hogy kit és milyen alkalomból köszöntött…

Ha bárkinek még mindig picinyke kétsége lenne Orbán vonzalmairól, az olvassa csak el, hogy kit és milyen alkalomból köszöntött:

Norbert Hofernek, az osztrák Szabadságpárt új elnökének gratulált a megválasztásához, majd pedig hozzátette, bízik abban, “hogy a már múltban is biztos alapokon nyugvó stratégiai együttműködés a Fidesz és az Osztrák Szabadságpárt között a jövőben is folytatódni fog”.Két mondat a Szabadság pártról:

Az FPÖ-t, mint radikális jobboldali, illetve szélsőjobboldali osztrák pártot 1955-ben alapította Anton Reinthaller SS-Brigadeführer, akit később egy Friedrich Peter nevű SS-főhadnagy követett, aki a háborúban részt vett egy tömegmészárlásban. A párt elnöke 1986-ban Jörg Haider lett, aki miatt Vranitzky felbontotta a párttal kötött koalíciót. Ez az a Szabadság Párt, amellyel “biztos alapokon nyugvó stratégiai együttműködést” remél Orbán.

Norbert Hofer és Orbán Viktor

Forrás: Juszt László közösségi oldala

 


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük