Itt a vége: Elítélték Orbánékat Karácsony Gergely feljelentése nyomán


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Precedens értékű ítélet született.

Az ellenzék főpolgármester-jelöltje szerint az Orbán-kormány nem kampányolhat egyetlen jelölt mellett sem, mert azzal a választás tisztaságát sértené.Karácsony Gergely főpolgármester-jelölt panaszt nyújtott be a Nemzeti Választási Bizottsághoz, melyben elmarasztalták a teljes kormányzatot.

Karácsony azután fordult a választási szervhez, miután Gulyás Gergely miniszter megerősítette a csütörtöki kormányinfón, hogy Budapest Budapest nem kap 1000 milliárd forintos fejlesztési támogatást a kormánytól, ha nem Tarlós István nyeri a főpolgármester-választást– írja a 24.hu cikke alapján a 168óra.

A főpolgármester-jelölt szerint a miniszterelnök nem kampányolhat egyetlen jelölt mellett sem, mert azzal a választás tisztaságát sértené.

Karácsony nem sokkal Gulyás kijelentései után közleményben úgy reagált, hogy: „Mit képzeltek, kik vagytok? Azt hiszitek, hogy Budapest a ti hűbérbirtokotok? Azt hiszitek, hogy saját tulajdonotokként rendelkezhettek a mi városunkról? Komolyan azt gondoljátok, hogy magánemberként magánszerződést köthettek a budapestiek életéről?”

A Fővárosi Választási Bizottság amennyiben helyt ad a panasznak, megtiltja a kormánynak a jelöltek melletti kampányolást, illetve eltilthatja a kormányt, hogy a jövőben az 1000 milliárdos fejlesztési büdzséről megosztón beszéljen.


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük