Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Kövér László színtiszta hazaárulásnak nevezte, hogy Dobrev Klára arról beszélt: nem szabad Trócsányi Lászlót támogatni biztosjelöltként. Az országgyűlés elnöke a tévében, a a fideszes propaganda műsorban, a Bayer Showban arról is beszélt, hogy a baloldal felfordulást és polgárháborút ígér a választóknak.

A Fidesz a békés együttműködésen, építkezésen alapuló munkát kínálja fel a választásokon, ezzel szemben a baloldal megint felfordulást és polgárháborút akar

– mondta Kövér László a Bayer Showban. Az Országgyűlés elnöke hozzátette, úgy tűnik a baloldal az önkormányzati választásokra készülve kormányváltást ígérnek a választóknak.

Nézzük csak mi is a hazaárulás:

Hazaárulás:
144.§. (1) Az a magyar állampolgár, aki abból a célból, hogy a Magyar Köztársaság függetlenségét, területi épségét, vagy alkotmányos rendjét sértse, külföldi kormánnyal vagy külföldi szervezettel kapcsolatot vesz fel vagy tart fenn, bűntettet követ el, és öt évtől tizenöt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
(2) A büntetés tíz évtől tizenöt évig terjedő vagy életfogytig tartó szabadságvesztés, ha a hazaárulást
a) súlyos hátrányt okozva
állami szolgálat vagy hivatalos megbízatás felhasználásával
c) háború idején
d) külföldi fegyveres erőnek behívásával vagy igénybevételével követik el.
(3) Aki hazaárulásra irányuló előkészületet követ el, bűntett miatt egy évtől öt évig, háború idején két évtől nyolc évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

Ergo Kövér alulmúlta önmagát is, képtelen vagyok eldönteni, hogy ez a Kövér magatartás zavaros-e, vagy csak egyszerűen hülye. Amit ez összehord, az már ijesztő. Nézzék a szemét, orvosi eset épp úgy mint a főnöke…

 

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: