Újabb pöceszagú ügyről rántották le a leplet Gyurcsányék


2017. november 23. Gyurcsány Ferenc, Demokratikus Koalíció Párt elnöke. Interjú. Fotó: Szalmás Péter
Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

A Demokratikus Koalíció sajtóirodája szerint, rengeteg pénzt költött az állam a nagy kirúgási hullám és brutális feltételek után megmaradt közszolgák tréningezésére.

Mint íjrák, a Veszprém Megyei Kormányhivatal és a MIniszterelnökség közösen 6,9 milliárd forint vissza nem térítendő támogatást kapott a célra.

A Veszprém Megyei Kormányhivatal ennek részeként írt ki kétrészes közbeszerzést – mindkettőt a Fidesz-közeli Ideona Zrt. vitte el.A Demokratikus Koalíció szerint elég feltűnő a Fidesz-közeli cégek heves vonzalma a különböző közpénzekhez és támogatásokhoz.

Tisztában vagyunk azzal, hogy a Fidesznek nem a közalkalmazottak jóléte és képzettsége a lényeg.

Sokkal fontosabb a közpénz, amivel alaposan ki lehet tömni a sógor-koma-jóbarátok zakózsebét.

Mi, európai magyarok arra fogjuk költeni a vissza nem térítendő támogatásokat, amikre azokat szánják, és nem arra, hogy a haverok jól éljenek belőlük. – zárul a DK közleménye.


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük