Elképesztően cuki: Kiderült, hová vitte kisfiát Gyurcsány Ferenc (+fotók)


Gyurcsány Ferenc és Dobrev Klára - Fotó: Dudás Péter /Facebook/
Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Gyurcsány Ferenc korábbi miniszterelnök, a Demokratikus Koalíció elnöke nemrégiben egy repülőgép fedélzetéről jelentkezett be kisfiával a kis Marcival, most azonban az is kiderült, hová utazott a Gyurcsány család két férfi tagja.

Néha a politikusoknak is lehet egy kis magánéletük, nem mindig minde hírnek a kampányról és a mindennapi pártok közötti kűzdelmekről kell szólnia.Gyurcsány Ferenc és fia Márton azonban fogalmazhatunk úgy is, hogy “politikai ügyben ültek repülőgépre” ugyanis nem akárhová és nem akárkit látogattak meg.

Kiderült ugyanis, hogy a két Gyurcsány Brüsszelbe utazott, hogy egy vezető európai parlamenti politikussal találkozzanak, méghozzá a mamával, Dobrev Klárával.

Mindezt Dobrev Klára osztotta meg facebook oldalán:

“Mama dolgozója a legizgalmasabb a világon”

– olvasható a büszke édesanya bejegyzésében.

 

Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük