Az ellenzék beleköpött Mészáros Lőrinc levesébe – fortyoghat a felcsúti gázszerelő


Bangóné Borbély Ildikó MSZP
Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

A XXI. kerület képviselő-testületének fideszes többsége augusztus végén rendkívüli zárt ülésen úgy döntött, hogy a lent is látható elektronikus reklámhelyeket helyez ki Csepel több tucat pontján, egyúttal megszavazta, hogy ezeket 2034-ig kiadja bérbe a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Publimont Kft.-nek. – írja a 21óra.hu.

A portál értesülései szerint a fenti kép a sajátunk, a fenti mondatok azonban Erdősi Évától, a csepeli ellenzéki polgármesterjelölttől származnak. A bérbeadás az ellenzék pártok által támogatott Erdősi szerint azt jelenti, hogy a következő 15 évben a csepeliek egymilliárd forinttól esnek el.Erre hívták fel a csepeliek figyelmét azokkal a feliratokkal, amikkel a jelenleg még üresen álló reklámhelyeket ellátták:

Az akcióról készült videón Bangóné Borbély Ildikó részéről elhangzik még, hogy az ellenzék már szombat hajnalban megkezdte a piac környékén található reklámfelületek lematricázását, ám mire reggel 8 óra körül az SZTK sarkához értek, érdekes módon már le lettek szedve ezek a kis plakátok. Ami azt jelenti, hogy valaki(k) az önkormányzat részéről nagyon résen voltak ma reggel.


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük