Bangóné Borbély Ildikó MSZP
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A XXI. kerület képviselő-testületének fideszes többsége augusztus végén rendkívüli zárt ülésen úgy döntött, hogy a lent is látható elektronikus reklámhelyeket helyez ki Csepel több tucat pontján, egyúttal megszavazta, hogy ezeket 2034-ig kiadja bérbe a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Publimont Kft.-nek. – írja a 21óra.hu.

A portál értesülései szerint a fenti kép a sajátunk, a fenti mondatok azonban Erdősi Évától, a csepeli ellenzéki polgármesterjelölttől származnak. A bérbeadás az ellenzék pártok által támogatott Erdősi szerint azt jelenti, hogy a következő 15 évben a csepeliek egymilliárd forinttól esnek el.

Erre hívták fel a csepeliek figyelmét azokkal a feliratokkal, amikkel a jelenleg még üresen álló reklámhelyeket ellátták:

Az akcióról készült videón Bangóné Borbély Ildikó részéről elhangzik még, hogy az ellenzék már szombat hajnalban megkezdte a piac környékén található reklámfelületek lematricázását, ám mire reggel 8 óra körül az SZTK sarkához értek, érdekes módon már le lettek szedve ezek a kis plakátok. Ami azt jelenti, hogy valaki(k) az önkormányzat részéről nagyon résen voltak ma reggel.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: