A népszerű újságíró lenullázta Tarlóst – hatalmas sebet kapott a főpolgármester, ez százalékokban mérhető


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  • 1.2K

Néha megvádolnak azzal, hogy túlzó címeket adok időnként a cikkeknek, de most szó sincs ilyesmiről.

Arról van szó, hogy a Fidesznek van egy bevett csodafegyvere. Ezt a csodafegyvert még Finkelstein a Fidesz korábbi kampányguruja álmodta meg a pártnak és gyakorlatilag ezzel tette sikeressé a pártot.Finkelstein szerint ugyanis: “ha a választóknak egy korrupt, vagy egy totál idióta között kell dönteniük, minden esetben a korruptat fogják választani”.

Ezen felbuzdulva a Fidesz minden éles politikai helyzetben ahhoz a taktikához nyúlt, hogy a propaganda sajtóján keresztül az ellenzéki politikusokat minél inkább idióta skatulyába igyekezett beleszuszakolni.

Ezt igyekeznek éppen Karácsony Gergellyel tenni. Nem véletlen indul Berki Krisztián és Puzsér Róbert a választásokon, mint ahogyan az sem véleteln, hogy a Fidelitas emiatt óriásplakátokon ekézi Karácsonyt, hogy Budapest nem cirkusz.

Mintha Karácsony Gergely csinálna cirkuszt az önkormányzati választásokból.

Viszont az is tény, hogy éppen kapóra jön a sok nímand ahhoz, hogy a Fidesz felépítse a propagandasajtójában, hogy az ellenzék egy marakodó, bohóckodó csőcselék és egyenlőség jelet vonjon Karácsony és Puzsér közé.
Viszont hatalmas baki csúszott a gépezetbe

Arra nem volt felkészülve a Fidesz kampánygépezete, hogy milyen ember is valójában Tarlós István. Tarlós ugyanis a legjobb kampánystratégia ellenére is olyan amilyen. Nem vagyok Bayer Zsolt, nem minősítem, de na… tudjuk, milyen Tarlós.

Így omlott össze a Fidesz bohócozó stratégiája: pontosan az történt, amire számítani lehetett, Tarlós agya ledobta a gépszíjjat és gyakorlatilag menthetetlenül lejáratta magát, ezzel összezúzva a teljes kampánystratégiáját.


Hont András újságíró szúrta ki elsőként azt a momentumot, ami teljes egésszében beomlasztotta a Tarlós kampányt. A publicista közösségi oldalán csak ennyit írt:

Hahó, Fidelitas!

Mintha valaki lemaradt volna a plakátról.


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  • 1.2K
  • 1.2K
    Shares

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük