Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Néha megvádolnak azzal, hogy túlzó címeket adok időnként a cikkeknek, de most szó sincs ilyesmiről.

Arról van szó, hogy a Fidesznek van egy bevett csodafegyvere. Ezt a csodafegyvert még Finkelstein a Fidesz korábbi kampányguruja álmodta meg a pártnak és gyakorlatilag ezzel tette sikeressé a pártot.

Finkelstein szerint ugyanis: “ha a választóknak egy korrupt, vagy egy totál idióta között kell dönteniük, minden esetben a korruptat fogják választani”.

Ezen felbuzdulva a Fidesz minden éles politikai helyzetben ahhoz a taktikához nyúlt, hogy a propaganda sajtóján keresztül az ellenzéki politikusokat minél inkább idióta skatulyába igyekezett beleszuszakolni.

Ezt igyekeznek éppen Karácsony Gergellyel tenni. Nem véletlen indul Berki Krisztián és Puzsér Róbert a választásokon, mint ahogyan az sem véleteln, hogy a Fidelitas emiatt óriásplakátokon ekézi Karácsonyt, hogy Budapest nem cirkusz.

Mintha Karácsony Gergely csinálna cirkuszt az önkormányzati választásokból.

Viszont az is tény, hogy éppen kapóra jön a sok nímand ahhoz, hogy a Fidesz felépítse a propagandasajtójában, hogy az ellenzék egy marakodó, bohóckodó csőcselék és egyenlőség jelet vonjon Karácsony és Puzsér közé.

Viszont hatalmas baki csúszott a gépezetbe

Arra nem volt felkészülve a Fidesz kampánygépezete, hogy milyen ember is valójában Tarlós István. Tarlós ugyanis a legjobb kampánystratégia ellenére is olyan amilyen. Nem vagyok Bayer Zsolt, nem minősítem, de na… tudjuk, milyen Tarlós.

Így omlott össze a Fidesz bohócozó stratégiája: pontosan az történt, amire számítani lehetett, Tarlós agya ledobta a gépszíjjat és gyakorlatilag menthetetlenül lejáratta magát, ezzel összezúzva a teljes kampánystratégiáját.

Hont András újságíró szúrta ki elsőként azt a momentumot, ami teljes egésszében beomlasztotta a Tarlós kampányt. A publicista közösségi oldalán csak ennyit írt:

Hahó, Fidelitas!

Mintha valaki lemaradt volna a plakátról.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: