Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Nagyon szomorú,hogy itt tartunk a XXI-ik században,hogy koholt vádakkal bárkit meghurcolhatnak. A kormány számára kínos ügyeket pedig több tíz évekre titkosítják lásd Elios ügy stb..

“A hétfői Magyar Nemzet-cikket adatvédelmi hatósági vizsgálat és feljelentés követte, Pikó András VIII. kerületi ellenzéki polgármesterjelölt (a Klubrádió volt műsorvezetője) kampányközpontjában házkutatást tart a rendőrség.”

Semmi újat nem tudnak kitalálni a fiúk! Húsz évvel ezelőtt éltük át ezt a családommal, amikor megírtam, és dokumentumokkal bizonyítottam, hogy Orbán egy évig hazudta az országnak, és verte át a parlamenti vizsgálóbizottságot azzal, hogy a Horn-kormány idején megfigyelték őt és a fideszes bagázst.

András! A házkutatással nincsen vége. Most jön majd az, hogy el is visznek, ahogyan annak idején engem. Aztán egy év múlva kiderül, hogy semmi nem igaz a vádakból, ahogyan ez velem is megtörtént.

A szomorú az, hogy azon az estén, amikor a házunk előtt ott volt két tucat újságíró és fotós, én elmondtam, hogy ennek a hatalomgyakorlásnak ez a velejárója. Csak az első vagyok, de sokan jöttök majd utánam. Akkor ezt senki nem hitte el. Az már megint a hatalmasok jellemrajzához tartozik, hogy miután ebben az ügyben elbuktak, ezután több más üggyel – parkolás, vadászat, stb. – akartak besározni. Nem is eredmény nélkül.

Viszont András, nyugtasson a tudat, hogy ma már ez nehezebben megy. Az internet olyan nyilvánosságot biztosít, ami nemcsak besároz, de véd is… – írja Juszt László a közösségi oldalán.

Forrás: Facebook / BalraMagyar

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: