Bréking: A nyílt utcán támadták meg az ellenzék politikusát


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Ide vezetett Orbán gyűlöletpolitikája.

Sejteni lehetett, hogy a jobboldali tábor nem fogja annyiban hagyni Tordai Bence tegnapi akcióját, melyben egy levelet próbált átadni Tarlós Istvánnak, aki gyáva módon menekül a vita elől Kerácsony Gergellyel.A főpolgármester Tarlós egy megafonnal fogadta a Párbeszéd parlamenti képviselőjét és bohócot csinált magából Tarlós.

A főpolgármester egy megafonba kiabálva többek között bolondnak, szerencsétlennek  és egyszálbélűnek nevezte a politikust, aki azonban állta a sarat az örjöngő főpolgármesterrel szemben.

Éppen erről az esetről adott interjút Tordai Bence a Klubrádiónak, amikor egy férfi odalépett a Párbeszéd politikusához.

Mint fogalmazott: Miközben épp a Klub Rádióban beszéltem élőben Tarlós mai agressziójáról, egy férfi kötözködni, majd lökdösni kezdett (ez jól követhető az interjúban), végül megpróbált megrúgni és megütni.

Annyit ért el, hogy jól belekapott a szemembe.
Egy feljelentést nem ér meg a dolog, de azért kiposztolom, mert elegem van mára az agresszív fideszesekből.

Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük