Megszólalt Pikó András a tegnapi rendőrségi házkutatás után


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Köszönjük a rengeteg együttérző, támogató és szolidaritásáról biztosító üzenetet, amit tegnap óta folyamatosan kapunk. Az igazunk és az ártatlanságunk biztos tudata mellett ez az, ami még erősebbé teszi a csapatunkat.

Tegnap Udvarhelyi Tesszát a rendőrség tanúként hallgatta ki, ennek témája a Magyar Nemzetben a héten megjelent fotó volt. Az álláspontunk változatlan: a kampány során semmilyen törvénytelenséget nem követtünk el, és természetesen tiszta lelkiismerettel állunk minden vizsgálat elé, ami a mi igazunkat fogja bizonyítani.

Ez a rágalomhadjárat viszont azt bizonyítja, hogy ellenfelem, Sára Botond a szemembe hazudott, amikor azzal az érvvel futamodott meg a vitánk elől, hogy a választók majd a programjaink alapján dönthetnek, szerinte ezért felesleges a vita.Tegnap személyesen is megtapasztaltam Sára programjának lényegét: Kocsis Máté háta mögé bújva rendőrséggel akarja eldöntetni a józsefvárosi választást. Ez nem fog sikerülni, mert a döntés józsefvárosiaké, akik nem ezt érdemlik.

Nem azt érdemlik, hogy öt év alatt 500 milliót költsenek a kerületi fideszes politikusok és háttéremberek politikai megbízásaira és szerződéseire, ahelyett, hogy rájuk, az egészségükre, a gyerekeik jobb minőségű tanítására vagy a lakhatásukra fordítanák. Erről kell beszélnünk, és ettől retteg a Fidesz.

A nyolcadik kerület budai villákban lakó fideszes emberei görcsösen kapaszkodnak a székükbe, mert tudják, hogy ha a kerületiek visszaveszik tőlük a várost, fény derül a sötét titkaikra.

A sötét titkok egyikét úgy hívják, Bástya Millenium. Ez a cég végzi a Kubatov Gábor (a Kubatov-listák névadója) elnökölte Ferencvárosi Torna Club marketing- és reklámügyeit.

Igazgatója Kubatov embere, egy korábbi Fidesz-képviselő. Nem véletlen tehát, hogy Kocsis Mátétól három év alatt több mint 450 millió forint értékben kaptak „munkákat”, valószínűleg úgy túlárazva, ahogy a csövön kifér.
Kubatov Gábor és Kocsis Máté fideszes csókosokat és cégeiket tömik ki a józsefvárosiak pénzével.

Az egyik első dolgom lesz polgármesterként kivizsgálni az ilyen szerződéseket, van még belőlük bőven. Ha szabálytalanságot találunk, bizonyítékokat gyűjtünk, és a rendőrséghez fordulunk.


Érhető tehát, hogy a helyi Fidesz retteg.Van is mitől félniük.

Értik már, hogy miről szól a történet? Ha a Fidesz veszít: Józsefváros nyer!


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük