A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  
Köszönjük a rengeteg együttérző, támogató és szolidaritásáról biztosító üzenetet, amit tegnap óta folyamatosan kapunk. Az igazunk és az ártatlanságunk biztos tudata mellett ez az, ami még erősebbé teszi a csapatunkat.

Tegnap Udvarhelyi Tesszát a rendőrség tanúként hallgatta ki, ennek témája a Magyar Nemzetben a héten megjelent fotó volt. Az álláspontunk változatlan: a kampány során semmilyen törvénytelenséget nem követtünk el, és természetesen tiszta lelkiismerettel állunk minden vizsgálat elé, ami a mi igazunkat fogja bizonyítani.

Ez a rágalomhadjárat viszont azt bizonyítja, hogy ellenfelem, Sára Botond a szemembe hazudott, amikor azzal az érvvel futamodott meg a vitánk elől, hogy a választók majd a programjaink alapján dönthetnek, szerinte ezért felesleges a vita.


Kövess minket facebookon is


Tegnap személyesen is megtapasztaltam Sára programjának lényegét: Kocsis Máté háta mögé bújva rendőrséggel akarja eldöntetni a józsefvárosi választást. Ez nem fog sikerülni, mert a döntés józsefvárosiaké, akik nem ezt érdemlik.

Nem azt érdemlik, hogy öt év alatt 500 milliót költsenek a kerületi fideszes politikusok és háttéremberek politikai megbízásaira és szerződéseire, ahelyett, hogy rájuk, az egészségükre, a gyerekeik jobb minőségű tanítására vagy a lakhatásukra fordítanák. Erről kell beszélnünk, és ettől retteg a Fidesz.

A nyolcadik kerület budai villákban lakó fideszes emberei görcsösen kapaszkodnak a székükbe, mert tudják, hogy ha a kerületiek visszaveszik tőlük a várost, fény derül a sötét titkaikra.

A sötét titkok egyikét úgy hívják, Bástya Millenium. Ez a cég végzi a Kubatov Gábor (a Kubatov-listák névadója) elnökölte Ferencvárosi Torna Club marketing- és reklámügyeit.

Igazgatója Kubatov embere, egy korábbi Fidesz-képviselő. Nem véletlen tehát, hogy Kocsis Mátétól három év alatt több mint 450 millió forint értékben kaptak „munkákat”, valószínűleg úgy túlárazva, ahogy a csövön kifér.


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.


Kubatov Gábor és Kocsis Máté fideszes csókosokat és cégeiket tömik ki a józsefvárosiak pénzével.

Az egyik első dolgom lesz polgármesterként kivizsgálni az ilyen szerződéseket, van még belőlük bőven. Ha szabálytalanságot találunk, bizonyítékokat gyűjtünk, és a rendőrséghez fordulunk.Érhető tehát, hogy a helyi Fidesz retteg.Van is mitől félniük.

Értik már, hogy miről szól a történet? Ha a Fidesz veszít: Józsefváros nyer!


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here